Derbyfeber

img_1903opt.jpg
Superman på folden, før jeg tog ham ind, så Wayne kunne give ham en overhaling

Alt står i Derbyet’s tegn nu! Derbygalop, Derbyheste, Derbyfest o.s.v. Også Bechmann stalden er ramt af Derbyfeber, for Vi har ovensiddende Superman med i selve Derbyet! Og selvfølgelig er det spændende. Det er det altid.

Udover Superman, har vi to 2-åringer, der skal starte for første gang – Alfie og Sin Cocos, Lois Lane i Larch Ærespræmie og Vida Nova og Fine Dandy i Derby Consolation og William Tell i Zwicky Ærespræmie, så det bliver en spændende dag for stalden også.

Bortset fra vores egne heste, glæder jeg mig helt vildt, til Seeland Pokalløb, hvor bl.a. Peas and Carrots er til start, sammen med en sand perlerække af skønne heste. I det hele taget, er det en fantastisk flot Derbystartliste – man kan kun glæde sig helt vildt!

img_1916opt.jpg
Wayne Ackerman masserer Superman d.d.

Udover at hjælpe Wayne, har jeg selvfølgelig ordnet Finish da han kom ind og så alt det løse, og turene på banen. Det har været en relativt fredelig dag, men alligevel sker der jo noget hele tiden.

Jeg havde taget kage med til dem idag – en forsinket fødselsdagskage fra Finish! Han havde fødselsdag 21. april, men det vidste jeg ikke før senere!

0