Mad i mængder

img_1927opt.jpg

img_1928opt.jpg

img_1929opt.jpg
Øverste starten på oksekødsgryden med okseklump, og nederst boller i karry

Imorgen får jeg gæster. Far, søster, svoger og ungerne + en kammerat til den ældste kommer her til frokost kl. 13. Men jeg har lavet varm mad. Gryderetten øverst til de voksne og Boller i karry til ungerne. Alt er lavet nu, og der skal kun tænkes på salat og ris imorgen, og så skal jeg hente en kage hos bageren, vi skal have til dessert med creme fraiche til. Det er ikke en kalorielet middag, men engang imellem skal der skejes ud. Og især imorgen, for der ville mor være fyldt 73.

Jeg er most nu. Som sagt var jeg også i stalden idag, og så har jeg okset rundt og lavet mad siden. Havde egentlig forestillet mig, at jeg skulle nå lidt mere idag, men det bliver ikke til mere kan jeg mærke. Så må jeg nå det imorgen. Stolen kalder på mig – kan I have det godt sålænge, for imorgen får jeg ikke skrevet før de kommer ihvertfald. Hvis jeg kan hænge sammen, når de er gået muligvis…. 🙂

4 thoughts on “Mad i mængder

Der er lukket for kommentarer.