Himlen siger godnat

img_1969opt.jpg

Og det på smukkeste vis. Det mangler også bare, på det der skulle have været mors fødselsdag. Jeg er sikker på, hun har kigget med, og været glad for, at vi har været samlet idag! Det var ihvertfald hyggeligt, og de kunne lide maden, og så var det så fint.

Det er iøvrigt lidt synd for min gamle far! Han døjer med helbredet, som jeg jo har været inde på før. Han skulle nu her have været til sølvbryllup i udlandet, men må droppe det, da lægerne fraråder ham at flyve. Han kunne selvfølgelig tage toget, men det bliver en langvarrig affære. Det er ikke sjovt at blive gammel og syg. Han havde ellers glædet sig, og alt var klart… men heldigvis har han afbestillingsforsikret.

Jeg vil sige tak for idag, og sov godt! Imorgen skulle jeg gerne nå lidt opdateringer. Men vi får se, hvad dagen bringer. Stresse gider jeg altså ikke!