Vellykket frokost – gryderet!

img_1930opt.jpg
Gryderetten med oksekød, som smagte dejligt

Vi spiste, så vi var ved at revne, og til dessert var der bageren’s lækre hindbærtærte med creme fraiche.

Her til aften havde jeg handlet til røget kyllling til Anton og jeg, og det smagte dejligt, men han var ikke særlig sulten, selvom det troede han. Det er okay, så er han ihvertfald blevet budt.

Vi har siddet og hygget ved hver sin computer, han har spillet spil og jeg har hygget mig med at surfe rundt og udforske nogen nye ting på Facebook, og fået en sludder med Moccapigen på MSN. Det er altid hyggeligt, og det var faktisk noget siden sidst. Midt i det hele, blev vi fanget af udsendelser og tema om anoreksi på DR2. Jeg så desværre ikke helt til ende, for jeg havde lovet nevøen, at han måtte se fodboldkamp. Men jeg må kigge om der bliver genudsendt. Jeg glæder mig iøvrigt til vores blogkomsammen den 17. og til at se Anita IRL!

Gryderetten er en, jeg fik serveret selv fornyeligt hos en af Finish’ mødre, og den lyder ca. sådan her:

Okseklump (hun brugte kalv) efter antal mennesker

Rødløg og alm. løg (evt. hvidløg – det brugte jeg)

champignon – mark el. almindelige

2 flasker Jensen’s Favoritsauce

Tilsvarende mængde fløde efter ønske

Kulør

Ris – safrankogte el. hvad du har lyst til

Serveres med flutes og salat

Det var den originale opskrift, som den lød. Derudover havde jeg tilsat squash og lidt rød peber. Champignon stegte jeg for sig selv og kom i næsten til sidst. Kød, løg og alle andre grønsager brunes, og så dækkes med vand, så kødet lige er dækket, og det simrer en times penge. Sauce og fløde tilsættes og det er sådan set det, udover noget kulør!

5 thoughts on “Vellykket frokost – gryderet!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Restemad

  2. Anita – Jamen, når det nu er dig, det omhandler, så skal jeg da gerne kalde det noget andet. Jeg ligger sådan set også mere i det ord, så jeg forstår godt. Synes bare, at jeg har talt mere med dig end langt de fleste, så net-bekendtskab lyder også så overfladisk synes jeg. Så er vi ude i: “en sød pige, jeg kender fra blogverdenen” 😀 You choose! 😉

  3. Jeg ved godt hvad du mener, men det der net-veninde; der er bare et eller andet i det ord, som jeg ikke helt kan forlige mig med.

    Måske er det fordi jeg lægger mere i ordet ven/veninde, end flertallet gør. Jeg tror det er sådan, det hænger sammen 😉

Der er lukket for kommentarer.