Breeders Cup

img_1020opt.jpg
Opløbet Dansk Breeders Cup 2008

img_1031opt.jpg
2. hesten i mål Da Vinci med Premiere Cru bagved, på vej til vindercirklen

img_1036opt.jpg

img_1037opt.jpg
Vinderen af Breeders Cup, Premiere Cru en fuks v v/Cajun Cadet – Cote, ejet af Sabis Ab, trænet af Patrick Wahl, og redet til sejr af Gustavo Solis, foran Da Vinci med Manuel Santos i sadlen, Amazing Vibe og Fernando Diaz og Airboss og Nicholas Cordrey. Ved tøjlerne ses Anneli Camilleri

img_1043opt.jpg
Helt utroligt smukke Da Vinci i vindercirklen sammen med Susanne Springer

Breeders Cup blev en spændende affære, og der var på forhånd mange gode bud indover, hvem der kunne løbe med prisen. Vinderen var taget med i betragtning, og vandt flot. Andre der også var taget med, kom længere nede i rækken end håbet, f.eks. Ilo, som sluttede næstsidst. Sådan er væddeløb jo. Førstehesten er en smuk, smuk hest, men med et hoved, der giver lidt temperament.

Dette løb fik et meget kedeligt efterspil idet, Premiere Cru kom kom til skade i paddocken, hvor den skadede sit højre inderlår på jernstakittet rundt om. Han er ihvertfald ude for sæssonen, og hvorvidt, han kommer igen er tvivlsomt, men det håber vi da for denne smukke hest.

1 thought on “Breeders Cup

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Min bedste venner

Der er lukket for kommentarer.