Derbygalop

Der var solskin (modlys ūüôĀ ) og masser af hesteglade mennesker, og heste p√• gr√¶sset, heste p√• sandet og heste over det hele. Det var bare dejligt. Desv√¶rre har mit kamera sin begr√¶nsning, og i modlys er det alts√• ikke let. Selv min venindes st√łrre kamera k√¶mpede for at klare modlyset som var massivt, men her da lidt, der giver en god id√© om stemningen.

img_1980opt.jpg

img_1979opt.jpgLea Olsen p√• Kronhjort og Jacob Johansen p√• Master Kid fra Bent Olsen’s stald p√• sandet

img_2029opt.jpg
Capisce og Envolee fra S√łren Jensen’s stald redet af “Mulle” og Miriam

img_2040opt.jpg
Shareholder og Superman fra Hanne Bechmann redet af Mille Eisner og Nicholas Cordrey

img_2049opt.jpg
Escargot og Air Force Eleven fra Desmond Scarlett redet af Des himself, og Louise Kane

img_1972opt.jpg

img_1971opt.jpg

img_2060opt.jpg
Jeg sad sammen med Finish-pigerne, og det er jo altid hyggeligt. Og som det ses var det en dejlig morgenmad. Derbyfeltet fik startnumre i god ro og orden og de kommer her:

1. Artie Bucco – Frederik Johansson

2. Le Roi – Kim Andersen

3. Satang – Per-Anders Graaberg

4. Cayenne – Marc Stott

5. Superman – Nicholas Cordrey

6. Carpe Diem – Manuel Santos

7. Fly To The Park – Manuel Martinez

8. Falcons Choice – William Mongil

9. Cut Royale – Luis Santos

10. Itsagroom – Fernando Diaz

11. Master Kid – Jacob Johansen

12. Fairy Kamp – Martin Rodriguez

13. Hermion – Lennart Hammer

14. Clauses Star – Mark Larsen

15. Hugh Wheels – Espen Ski

Til slut k√łrte jeg tilbage til stalden, hvor flere af Finishpigerne kom ned og sagde hej til ham, det “r√łde apperat”, som i√łvrigt har det str√•lende. Og det er alle jo glade for. Han blev striglet og fik ordnet fusser, og s√• var jeg ellers s√•dan lidt til h√•nde, men grundet nattens “udskejelser” har jeg ikke v√¶ret helt p√• toppen og er stadig ikke helt. S√• det var stille idag for mit vedkommende. Men det er okay, s√• tager jeg revanche. Der er nok at g√łre lige her op til en stor l√łbsdag med flere startende.

Og s√• skal jeg i√łvrigt lige undskylde, i min opremsning af vores startende heste, havde jeg simpelthen glemt Shareholder! Det var ikke min mening. Dels er jeg ikke vant til, at han er vores, og dels havde jeg ikke troet han skulle starte, og selvom jeg gennemgik listen med en t√¶ttekam, er det alts√• lykkedes mig at overse ham. Men han starter i Tattersalls Grand Cup med Nicholas Cordrey p√• ryggen.