Derbygalop

Der var solskin (modlys 🙁 ) og masser af hesteglade mennesker, og heste på græsset, heste på sandet og heste over det hele. Det var bare dejligt. Desværre har mit kamera sin begrænsning, og i modlys er det altså ikke let. Selv min venindes større kamera kæmpede for at klare modlyset som var massivt, men her da lidt, der giver en god idé om stemningen.

img_1980opt.jpg

img_1979opt.jpgLea Olsen på Kronhjort og Jacob Johansen på Master Kid fra Bent Olsen’s stald på sandet

img_2029opt.jpg
Capisce og Envolee fra Søren Jensen’s stald redet af “Mulle” og Miriam

img_2040opt.jpg
Shareholder og Superman fra Hanne Bechmann redet af Mille Eisner og Nicholas Cordrey

img_2049opt.jpg
Escargot og Air Force Eleven fra Desmond Scarlett redet af Des himself, og Louise Kane

img_1972opt.jpg

img_1971opt.jpg

img_2060opt.jpg
Jeg sad sammen med Finish-pigerne, og det er jo altid hyggeligt. Og som det ses var det en dejlig morgenmad. Derbyfeltet fik startnumre i god ro og orden og de kommer her:

1. Artie Bucco – Frederik Johansson

2. Le Roi – Kim Andersen

3. Satang – Per-Anders Graaberg

4. Cayenne – Marc Stott

5. Superman – Nicholas Cordrey

6. Carpe Diem – Manuel Santos

7. Fly To The Park – Manuel Martinez

8. Falcons Choice – William Mongil

9. Cut Royale – Luis Santos

10. Itsagroom – Fernando Diaz

11. Master Kid – Jacob Johansen

12. Fairy Kamp – Martin Rodriguez

13. Hermion – Lennart Hammer

14. Clauses Star – Mark Larsen

15. Hugh Wheels – Espen Ski

Til slut kørte jeg tilbage til stalden, hvor flere af Finishpigerne kom ned og sagde hej til ham, det “røde apperat”, som iøvrigt har det strålende. Og det er alle jo glade for. Han blev striglet og fik ordnet fusser, og så var jeg ellers sådan lidt til hånde, men grundet nattens “udskejelser” har jeg ikke været helt på toppen og er stadig ikke helt. Så det var stille idag for mit vedkommende. Men det er okay, så tager jeg revanche. Der er nok at gøre lige her op til en stor løbsdag med flere startende.

Og så skal jeg iøvrigt lige undskylde, i min opremsning af vores startende heste, havde jeg simpelthen glemt Shareholder! Det var ikke min mening. Dels er jeg ikke vant til, at han er vores, og dels havde jeg ikke troet han skulle starte, og selvom jeg gennemgik listen med en tættekam, er det altså lykkedes mig at overse ham. Men han starter i Tattersalls Grand Cup med Nicholas Cordrey på ryggen.