Gode resultater

img_1788opt.jpg

Dagen var dagen, hvor jeg endelig fik mig taget sammen til at ringe til gynækologen omkring nogen blodprøver, jeg havde fået taget. Der er sgu ingen overgang i mig, selvom det var teorien. Alle blodprøver var superfine, blodprocent, kolesterol, blodsukker, det hele var tip-top, og ikke den mindste smule overgang. Hvorfor jeg så har de gener jeg har, får stå hen i det uvisse, men jeg fik jo noget medicin som hjalp, og det skulle jeg så bare fortsætte med. Smerterne viste sig at stamme fra en fibersprængning i maven, som da han nævnte det sagtens kunne huske, at jeg havde fået 🙂

En anden god ting, var, at gulvmanden kom for at kigge på buler på samme og fik dem rettet ud, så nu kan jeg igen nyde mit dejlige køkken også. Der blev gjort hovedrent med det samme omend jeg ikke er færdig. Som altid smutter tiden fra mig hurtigere end jeg ved ikke hvad. Se bare nu, den er 21 allerede!

Imorgen skal jeg i stalden og hygge mig med diverse og så herhjem og hygge videre. Jeg vil se om jeg kan få en løbsdag mere afviklet, for så er det lige før, jeg er ved at være nogenlunde med, men lad os nu se. Gudskelov springer vi en weekend over efter Derbyet, så det ikke går helt galt for mig 😉 For nu vil jeg ønske en god aften…