Længe siden sidst

Som faste læsere ved, så kan jeg godt lide at gå en tur på Ordrup Kirkegård. Det er ved at være længe siden, men idag var vejret så fint, at jeg besluttede, at slå vejen forbi på vej hjem fra stalden. Jeg synes, der er så hyggeligt og fredeligt, og jeg trængte til roen derinde idag, og så er det jo altid et sted for gode motiver og blomsterfotos.

img_2081opt.jpg

img_2083opt.jpg

img_2086opt.jpg

img_2088opt.jpg

img_2097opt.jpg

img_2098opt.jpg

img_2102opt.jpg

img_2104opt.jpg

img_2109opt.jpg

img_2105opt.jpg

img_2106opt.jpg

img_2110opt.jpg

3 thoughts on “Længe siden sidst

  1. Regitze – Der er helt skønt, men de fælder derovre i øjeblikket 🙁 Det skal de bare ikke, det er jo netop alle de høje gamle træer der hygger og giver stemningen. De har også gjort det på Hellerup Kirkegaard. Jeg er klar over, der skal tyndes ud og fældes noget af det gamle, hvis det er i fare for at styrte ned, men stadig – det behøver ikke være på een gang 😮

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ah en dejlig dag

Der er lukket for kommentarer.