Dejlig frokost

img_2144opt.jpg
Usigten fra den udvendige terrasse, hvor vi nød vores frokost

Idag skulle jeg ud og spise frokost. Målet var Taarbæk Kro, hvor en dejlig hesteveninde arbejder og en anden ditto skulle med derned. Det var Finish’ mor Inge, som skulle med mig. Hun er en gæv pige, som jeg holder utroligt meget af, og jeg er så glad for, at hun i sin tid foreslog mig, at jeg skulle tage ned og hilse på Finish hos Hanne. Jeg husker tydeligt, hvad hun sagde dengang:

Jeg tror, I har godt af hinanden

Og fordi hun netop er så klog og dejlig, havde hun jo helt ret. Det vidste jeg så godt også, for man fornemmer ret hurtigt, når man kan få noget særligt med en hest, ligesom man kan med andre dyr. Og sådan følte jeg med Finish stort set fra starten. At han så har givet mig mindst lige så meget, som omvendt er jo kun godt, og en kæmpe bonus oveni har været de søde piger, som er sammen om ham og ikke mindst Inge, som i sin tid reddede den smukkeste hest fra at blive slagtet! Den historie skal I nok få på et senere tidspunkt.

Ihvertfald nyder jeg altid pigernes selskab og således i høj grad Inges, så vi spiste idag den dejlige frokost og fik sludret. Det var rigtig skønt, og det blev enige om, at det gør vi igen. Vi fik en fiskefillet idag begge to, og dertil en øl. Det var rigtig godt! Og betjeningen var selvfølgelig helt super!!! 😉

img_2143opt.jpg
Den meget lækre fiskefilet vi fik

1 thought on “Dejlig frokost

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hovedbrud

Der er lukket for kommentarer.