Derbypræsentation – rettelse

img_0642aopt.jpgNicholas Cordrey på Superman

Det er ved at være lige op over, og dermed er der også lavet en præsentation af Derbyhestene på Galopsport.dk. Der er iøvrigt megen god information på Derbysitet, hvis man har planer om, at stikke næsen forbi på søndag den 29. juni, hvor Dexia Dansk Derby 2008 afholdes. Det er et fantastisk felt, udover at programmet rent hestemæssigt dagen igennem er helt utroligt. Så du snyder kun dig selv, hvis du ikke kommer en tur derud 🙂

Der er på galopsport.dk en flot præsentation af alle Derbyhestene. Så langt så godt. Men der har sneget sig en fejl ind, som jeg har gjort opmærksom på, men som ikke er blevet rettet. Superman er en brun vallak – ikke hingst, som der står derinde. Derudover er det korrekt nok, hvad der oplyses. Han er v/Palatal – Skee The Feen, ejet af Stutteri Poulsensminde, trænet af Hanne Bechmann og bliver i Derbyet redet af Nicholas Cordrey. Han er opdrættet af Stutteri Poulsensminde, Danmark.

img_1713opt.jpg
Superman med Nicolaj Stott i sadlen