Vådt pink

img_2121opt.jpg

img_2132opt.jpg

img_2133opt.jpg

Jeg er vågnet for noget siden og morgenen startede med et lille regnskyl, hvorfor det var oplagt med en “tur-de-altan” og tage lidt regnfotos! Og her er så noget af resultatet – et studie i pink incl. regn.

Nu kommer solen, og jeg vil gå ud og lave lidt morgenmad og noget kaffe, og så tror jeg skisme, jeg vil have en lur mere, både fordi jeg er træt, men også fordi jeg kan 😉 Imens uploades der store mængder fotos. Nu skal jeg dælme med igen 😀

2 thoughts on “Vådt pink

 1. Pia – Hyggeligt at høre fra dig. Ja den er smuk, jeg elsker også pink, og giver dig helt ret, det er rigtig tøset.

  Narj, jeg er sådan set glad nok, alt taget i betragtning. Jeg fik aldrig sovet noget særligt, så jeg er virkelig træt nu. Men jeg har nydt min dag, håber også din har været god.

  Knus

 2. Ã…h hvor er den bare smuk Deb…., pink er SÃ…Ã… tøset, tror aldrig jeg blir træt af de smukke klare farver:)

  Lige nu sidder jeg og misunder dig lidt, selv om jeg er klar over at du nok gerne ville det anderledes. Men for pokker hvor jeg synes at mærke at jeg trænger til bare at ku sove til jeg vågner, gå rundt og ordne diverse og kunne lægge mig alle de gange i løbet af dagen hvor jeg synes at ha behovet.

  Nyd det lidt for mig os, og ha nu en dejlig dag:)
  Knus

Der er lukket for kommentarer.