På tur 2 dage før dagen

img_2146opt.jpg

img_2147opt2.jpg

Vores Larch-håb “Louise” (Lois Lane) skulle i skoven idag, og det sammen med den faste makker Cathrine Weilby. Jeg skulle tage et foto af Marlene, som var for at ride hos os for første gang i lang tid, og så mente Cat, at de bestemt også skulle fotograferes. Og meget gerne 😀 Problemet i det er bare, at Louise ikke synes, at det med at stå stille, er noget for hende, og hun langt hellere ville afsted igen. Men et par stykker nåede jeg da i farten 😉 Som det ses, ser hun strålende ud!

img_2145opt.jpg
Marlene på sin egen (sammen med nogen andre) hest Royal Award

De havde iøvrigt en fin tur, så alt vel, og de nåede hjem inden det begyndte at regne helt vildt. Ham den store røde var også på banen idag, og gik som altid flot. Han var sammen med Susie idag. Da han kom hjem blev han vasket og fik ordnet fusser og senere børstet, så han kan ikke klage over manglende opmærksomhed, udover mængden af gulerødder måske 🙂

0