Den nye låge og lidt

img_2152opt.jpg

Her som lovet den nye låge til erstatning, for den de pillede ned, som jo ikke var i for god forfatning. Den blev fotograferet, da jeg ankom til stalden her til formiddag efter at have fået lov at låne automobilet. Derefter var det sporstrengs ned og hente den sidste persienne, og derefter i stalden.

Egentlig havde Inge sagt, at hun ville dukke op idag, og det var hovedsageligt derfor jeg tog derned idag. Hun var der ikke, da jeg ankom. Men nu jeg var der, så fik den røde den store tur med afvaskning af ben i sæbespåner, hvilket vi slet ikke skulle have noget snak om idag. Så det var jo fint. Der kom ingen Inge, men jeg slog da et par timer ihjel inden jeg skyndte mig ned til Ordrup for at handle i Fakta. Som altid en skrækkelig oplevelse. Jeg glemte at køre til den anden Fakta, i håb om, at det skulle være knap så slemt. Never mind, jeg overlevede og skyndte mig hjem og smed varerne og fik et bad. Så ud til min veninde og låne hendes gamle spejlreflekskamera.

1 thought on “Den nye låge og lidt

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Det sidste…

Der er lukket for kommentarer.