Kun til låns – desværre!

2072-1opt.jpg

Jeg har været så heldig, at få lov til at låne det her kamera (Fuji Finepix S9500) af min søde veninde. Hun har selv fornyeligt fået nyt lækkert Canon, som jeg også gerne vil have, men det her er bestemt også et godt kamera. Jeg har lige testet, og her kommer noget af det. Der er altså noget helt andet over fotos taget med et spejlreflekskamera – note to self: I must have one!!! 😀

dscf0009opt.jpg
Prinsessen skulle selvfølgelig også foreviges – gæt hvem der var væk et nanosekund efter dette blev taget:D

dscf0004opt.jpg

dscf0005opt.jpg

dscf0014opt.jpg

11 thoughts on “Kun til låns – desværre!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgenarbejde

 2. Troede egentlig du tænkte på støj ved høj ISO – det mest irriterende ved alle de kameraer som kan købes for en SU.

 3. Nej, okay. Det bliver aldrig det samme som ved fuld dagslys. Jeg må dog sige at nogle af de aften/festbilleder som jeg har set, der er blevet taget med en godt (og dyrt) spejlrefleks kan blive ekstremt flotte.

 4. Holme – det var ikke skarpheden jeg tænkte på, men mere farvegengivelserne. Klarheden, dybden og intensiteten, om du vil 🙂

 5. Anita – Nej jeg er klar over, at selv det bedste grej har sine begrænsninger – Thank God for Photoshop 😉

  Holme – Det står ihvertfald klar her, at om jeg så skal “røve” banken el. noget, så skal jeg på et tidspunkt have sådan et. Og det skal ikke vare længe, det kan jeg godt mærke. Men jeg er nu også glad for mit IXUS 850 IS (nu hedder det 860 og har 8 mgp), som jeg synes, jeg udnytter maximalt 😀

  Catarina – Ja det er sødt af hende helt sikkert, men jeg er lidt nervøs for, om jeg tør kaste mig ud i det lige på en Derbydag – jeg er ikke sikker på andet end at jeg bliver ved, hvad jeg kender og så prøver det næste løbsdag.

  Jeg er klar over nu, at det ikke er et rigtig spejlreflekskamera, efter en god ven gjorde mig opmærksom på det, men det er som du siger et fint kamera. Nu må jeg vist hellere komme i bad 😉

 6. Dejligt at du må låne, og det er nogle fine billeder du har fået taget. 😀

  Det er nu ikke helt et spejlreflekskamera, da du ikke kan skifte linse på det. Det er ligesom mit det gamle Fuji Finepix, det havde også mange af de manuelle indstillinger, men var kun en mellemting mellem et kompakt og et SLR. Men det gør det nu ikke ringere.

 7. Ak ja. De er så forbandet dyre sådan nogle spejlreflekskameraer. Jeg har selv lige købt en Nikon s550 og det er måske ikke spejlrefleks-kvalivare men det er stadig gode billeder og kan ligge i lommen på selv de strammeste cowboybukser 🙂

  Må dog have et spejlrefleks engang i fremtiden, når vi vinder i LOTTO

  @ Anita
  Hvis kameraet et godt, kan du få ret skarpe billeder i selv ret meget mørke, ved høj ISO.

 8. Min ex-kæreste har et kamera med objektiver, der koster spidsen af en jetjager. De er professionelle, men selvom de er det, så kan de ikke gøre et billede perfekt, hvis ikke forholdene er til det. Det kan så godt som ingen objektiver og kameraer, når det er overskyet og så må man ty til Photoshop, hvis de skal være helt i top.

  Så selvom du kan pille lidt ved ISOen på kameraet der, så kan du ikke hamle op med den sol, som ikke er her idag.

  Men det er fedt at lege med grejet!! 😉

 9. Anita – Det her kamera kunne nok sagtens have klaret det bedre. De her er taget på ren gætværk 😉 Men du har ret, der er ikke meget lys idag!

Der er lukket for kommentarer.