Hjemme igen!

img_2300opt.jpg
En af dagens store øjeblikke – Lois Lane og Cathrine Weilby (forest) på vej til start i Larch Ærespræmie, hvor de kort slået, blev 2. Bag dem Manuel Martinez på Dilligaf, og de sluttede også lige bag Lois altså 3.

Jeg er hjemme igen. Det har været en helt igennem ekstremt lang dag, men også med store, store løbsoplevelser på alle planer. Der var hatte og masser af mennesker, som det sig hør og bør på en Derbydag, og det eneste vi manglede var solen. Lidt træls, for lysmanglen reflekterer sig i mine fotos. Jeg skulle have taget mit lånekamera med, så det er min egen skyld, men jeg kunne slet ikke overskue det. Dem der er gode, er der så, men ud af over 400 billeder, er der ikke mange tilbage. Vi får se, når jeg er færdig med at kigge dem igennem. Det bliver ikke lige nu. Og nu har jeg tid til at komme med for der mangler kun Derby Trial og så selve Derbydagen idag og der er 14 dage til næste løbsdag.