Frisk – aj ikke lige!

Det ville være synd, at kalde mig frisk idag og fødder kan jeg stadig mærke, jeg har i høj grad *S*. Ikke desto mindre vil jeg bevæge mig i stalden om lidt og nusse lidt rundt. Om ikke andet, har jeg lovet ham den røde “en røvfuld” gulerødder. Han skulle jo have haft igår, men så kørte jeg jo med Inge til stalden og gulerødderne lå i bilen! Derfor er der ekstra ration idag! Så må vi se, hvad der ellers sker og hvor meget jeg orker. Men jeg satser på noget fodnus til ham, og Louise ihvertfald og også Lady Hjort formentlig. Nu ser vi.

Når jeg kommer hjem er der lige 400 Derbybilleder der skal sorteres og lidt indlæg der skal skrives! Nu må vi se, hvor meget jeg når, jeg må tage det som jeg nu kan. Jeg har nemlig også stadig en persienne, der gerne vil op, og nogen køkkengardiner.