Mosaikleg

mosaic2980484opt.jpg

Jeg så det ovre hos Anne imorges, og synes det var helt genialt sjovt. Ikke nok med, at det er sjovt at lege, det er også (synes jeg) en genial måde at vise sine egne fotos på, og kan spare noget tid, hvis man har mange fotos at vise. Jeg har ihvertfald tænkt at bruge systemet også til det engang imellem. Men her er legen – prøv det! Du skal selvfølgelig være på Flickr, men hvad så, du kan jo være der gratis til en start. Her er reglerne for legen:

“Alt om mig”, eller “Mig i billeder” kunne det også hedde.

Reglerne:

1. Skriv dit svar til hvert enkelt spørgsmål ind i søgefeltet på Flickr.

2. Vælg et billede på den første side, og kun den første.

3. Copy og paste det enkelt billedes URL ind i mosaik-mageren hos Big Huge Labs

Og så spørgsmålene:

1. Mit navn

2. Min livret

3. Mit yndlingsdyr

4. Min yndlingsfarve

5. Min “Celebrity crush” Kendis-flamme

6. Min yndlingsdrik

7. Mit drømme feriemål

8. Min yndlingsdessert

9. Når jeg bliver ældre vil jeg være

10. Det jeg elsker mest i mit liv

11. Mig beskrevet med ét enkelt ord

12. Mit Flickrnavn

Sjov lille leg, synes jeg, prøv den, det eneste det kræver er, at du er Flickr-bruger.

P.S. Som du kan se er der hak i fotokategorien, og det er der fordi 2 af fotos faktisk er mine egne 😉

7 thoughts on “Mosaikleg

  1. Anita – Måske lidt dårlig formulering. Dermed ment, at jeg har “foto” på som kategori, og når jeg gør det, sætter jeg jo et hak! 😉

Der er lukket for kommentarer.