Staldkattene – Så gode som nye!

img_2589opt.jpg
Mor genopretter hakkeordenen, efter de kom hjem igen

img_2583opt.jpg

img_2586opt.jpg
Her ses kun to af misserne “Face” og “Wimse”, som er datter og mor, de andre to var på farten

Ja det lyder jo måske lidt underligt, men forklaring kommer her. Vores 4 staldkatte – alle hunkatte var alle kommet i uføre som man siger. Med andre ord, var de allesammen hamrende gravide. De små (sidste års killinger) også. Det duede ikke, da vi kunne ende med at stå med op til 24 killinger. En kvik sjæl ringede til Kattens Værn, som trådte hjælpende til. Ikke at der ikke skal betales, men når vi havde så mange, så fik vi rabat. I sidste uge, kom de så og hentede alle fire, og afsted røg de til fjenelse af killinger og sterilisation. Desuden blev de vacineret og øremærket. Derudover forsøges det at indfange hankatten, der så ussel og syg ud. Så nu kan vi nyde vores misser og ikke gå og frygte flere uønskede killinger. “Wimse” som er langhåret, har også fået trimmet hårpragten – så når jeg siger så gode som nye, så er det ikke helt løgn….