Hede, heste og hestebremser

img_2615opt.jpg

img_2616opt.jpg
Jockey Luis Villaroel, som hører til hos Søren Jensen, vasker sin hest efter endt ridt

img_2617opt.jpg

img_2618opt2.jpg

img_2619opt.jpg
Jockey Juan Pinto skraber vandet af vores Sin Cocos efter de har været ude

De andre var ude og ride, og jeg passede walkeren. Jeg noterede mig, at en af to heste pludselig var tiltagende meget, meget urolig og kunne se små “UFO’er” flyve rundt derovre, og den første tanke, der slog mig var hestebremser. Da tiden alligevel var ved at være til at komme ind tog jeg hesten ind, eftersom det rent faktisk var hestebremser. Den anden hest kom på folden.

De andre kom hjem fra skoven – heriblandt Juan og Sin Cocos, som ses ovenfor, og fortalte at hestene var gået helt “i selvsving” på turen af samme årsag, så min iagtagelse var altså også korrekt nok. Ikke ret sjovt, at være på en hest, der bliver bange for de bæster, og de er allevegne…

Heden påvirker jo også hestene, og de får det meget varmt og sveder, og når de så kommer ind, får de bad under vandslangen. Nogen sætter mere pris på det end andre, men i den her hede, er det de fleste, der holder af det. Selv Finish, der normalt ikke er så glad for vand, satte pris på “en skyller” med nedsat slangetryk idag…. hedebølgen rammer også hestene!

4 thoughts on “Hede, heste og hestebremser

  1. Kent – Det var så lidt, hyggeligt du kigger forbi. Tak for roserne til mine fotos, som jeg håber gør, du kommer igen. Det er også ved at være sovetid her nu.

    Margrethe – Jeg har engang set en hest blive stukket, og jeg lover dig for, at der var reaktion prompte. Og de må jo vide det, for de går helt i panik, når de er i nærheden.

    Randi – Det med de der larver, er superklamt, og jeg vidste det faktisk slet ikke før jeg læste det link igår 🙁 Jeg er glad for, jeg ikke har set!

  2. De der bremselarver er bare superklamme. Har set rigtig mange af dem i hestemaver i dissektionssalen på anatomi.

  3. Hvor må det også være ubehageligt at blive stukket af hestebremserne. Kunne godt forestille mig at en “skyller” ville være lykken i den varme – pyha, hvor det også har været hedt. Skønne billeder 🙂

Der er lukket for kommentarer.