Frederiksberg tur/retur

img_2635opt_200.jpgJeg havde, som sagt lovet at køre far til frokost hos hans gamle ven Carl. Carl er en uhyggeligt festlig fætter, og det er jeg ikke den eneste, der synes. Han er skuespiller/komiker – prøv bare at se nederst på siden, om hvad Carl har bedrevet. Far og Carl sammen, er noget af en oplevelse. Det den ene ikke kan finde på, det kan den anden,og bare sidde og lytte til dem fortælle “røverhistorier” er ret underholdende. Carl har været vidt omkring, og dermed har han også et utal af ting, at berette. Og kedelig det er han bestemt ikke. Har du lyst til at læse om hans spændende liv, har han også skrevet en bog: “Der er så mange glæder“, som selvfølgelig også kan lånes på biblioteket. Jeg blev også begavet med en fin CD, med numre Carl optrådte med til Forhåndværende formand for folketinget Christian Mejdahl’s afskedsfest. Den glæder jeg mig til at høre.

Det var vanvittig flot langs med søerne idag, og jeg besluttede, at jeg på vejen hjem fra at have smidt far af, ville tage nogen fotos, og det gjorde jeg også. Men først skulle vi til Frederiksberg. Carl inviterede indenfor på noget drikkeligt, og i den her hede siger man jo ikke nej til det. Dog kun sodavand, for jeg skulle jo køre. Men den smagte også godt, efter en varm tur i en bil uden air-condition! 🙁 Der er faktisk utrolig flot deromkring, og nogen imponerende ejendomme. Lige tæt på, lå “Vodroffshus”, som bare var helt vildt flot. Foran var der små haver, hvor der var tonsvis af roser, lavendler og så galt stokroser. Midt i byen. Det var enormt hyggeligt.

img_2639opt.jpgCarl og far inden vi gik indenfor – et foto de begge fik et print af, da jeg vendte tilbage, og det blev de svært glade for

img_2637opt.jpg

img_2627opt.jpg

img_2634opt.jpg

img_2641opt.jpg

img_2630opt.jpg

img_2648opt.jpg

img_2649opt.jpg

img_2651opt.jpg
Jeg kan dårligt forestille mig søerne tage sig flottere ud, end de gjorde idag

img_2661opt.jpg
På vej hjem var jeg også en tur omkring en af gaderne ved, hvad man kalder “Kartoffelrækkerne”, og der er mange, der forstår at gøre det lidt ekstra charmerende


Nu kan du jo se, om du kan se, hvem af disse to, der er Carl

Klik nedenfor, for at se, hvad Carl ellers har bedrevet! For at se alle billederne fra idag, så kig her


Følgende er fra Danskefilm.dk og linket til Matador fra Matadoronline.dk : Carl Nielsen
Født: 9. Juni 1933 i Thisted.

Carl Nielsen, der er thybo og født på Dragsbæk Margarinefabrik, blev oprindelig uddannet som boghandler i Thisted. Siden blev han uddannet på Privatteatrenes Elevskole 1959 og debuterede som parodist i Rottefælderevyen i 1962. Men allerede i 1953 gav han parodier af blandt andre skuespillerne Poul Reumert og Johannes Meyer ved indvielsen af Fjerritslev-Hallen og var blandt de fire, der blev udvalgt af 80 kandidater til at optræde i “Gøglervognen”, en direkte radioudsendelse med Svend Pedersen som vært. Han er én af Danmarks få professionelle parodister og blev kendt blandt radiolyttere, da han i Søndags-Journalen gav prøver på sin kunnen som parodist. Det gik bl.a. ud over en lang række kendte politikere som J.O. Krag, Per Hækkerup, Bernhard Baunsgaard, Mogens Glistrup, Knud Jespersen og Hilmar Baunsgaard og ikke mindst Aksel Larsen. Hver søndag sluttede udsendelsen med, at Carl Nielsen sagde som SF-folketingsmand Aksel Larsen: “Ja, je’ gi’r ikk’ fem fla’e ører for Søndags-Journalen”. Han har medvirket i adskillige sommerrevyer og i syv film. I det vestjyske er Carl Nielsen kendt for revyerne Vester Vov Vov i Søndervig i 1975, 1976, 1977 og 1978. Sommer-revyen på Møllekroen i Hurup i 1979-85. Nogle af revyerne blev spillet om efteråret på Strandkroen i Søndervig og Hotel Fjordgården i Ringkøbing. Han havde filmdebut i 1958 i “Lyssky transport gennem Danmark” og havde mindre karakterroller i mange danske film. Også den folkekære TV-serie Matador havde en rolle til Carl Nielsen. Han spillede konduktør i toget, der skulle bringe Laura og Maude til hovedstaden for at få belønningsmedaljen for trofast tyende. Siden har han optrådt som solist i foreninger, til firmafester og lignende bl.a. med “Ta 25 parodier og betal for én”. Desuden har han medvirket i reklamefilm.

Har medvirket i følgende 9 film, som er i denne database:
Lyssky transport gennem Danmark (1958)
Onkel Bill fra New York (1959)
Frihedens pris (1960)
Skibet er ladet med (1960)
Gøngehøvdingen (1961)
Dronningens vagtmester (1963)
Støv for alle pengene (1963)
En ven i bolignøden (1965)
Mig og min lillebror og Bølle (1969)

Har medvirket i følgende TV-serier, som er beskrevet i denne database:
Matador (1978-1981) afsnit nr: 16

4 thoughts on “Frederiksberg tur/retur

 1. Tina – omme i London – Tusind tak! Det skal da kun glæde mig meget, om de kan bringe gode minder for dig. Det var hyggeligt, at være lidt sammen med far og Carl inden, jeg lod dem hygge selv 🙂

 2. Sikke nogle dejlige billeder. Nu har jeg vaeret hos soeerne i et par dage i denne uge, saa det var ret sjovt at se billederne mens de stadig er saa friske paa nethinden fra mit besoeg.
  Moedet med din far og Carl lyder skoent!

 3. Søren – Tak for roserne – jeg er også godt tilfreds med dem selv 🙂 Og nej, jeg har ikke fået nyt kamera, det er mit gode gamle IXUS, som med perfekt lys tager helt fantastiske fotos!

  Det er dejligt, at være sammen med gode venner, således var jeg idag, og skal igen imorgen! Så føler man sig heldig.

 4. Hold da bøtte; tak for turen; sikke nogle billeder du har taget. Både
  v/Vodroffsvej og søerne. Jeg blev sat tilbage i tiden personligt. Selv om du
  plejer at tage gode billeder; ja jeg ville næsten tro du havde fået nyt
  kamera. Det med din far og Carl – generalt er det livgivende at være
  sammen med et menneske, som man svinger med – Ha`det godt. 🙂

Der er lukket for kommentarer.