Hjemmelavet er nu bedst

img_2625opt.jpg

Og den hjemmelavede burger, jeg fik igår, for at fejre min lettelse, den var ihvertfald bare god! Jeg har nu for første gang prøvet at røre farsen med et æg, for at få den lidt mere saftig, og det er godt. Men derudover er et kun det rene oksekød (fedtindhold bestemmer du) – det her var 8-12%. Burgerbollerne er godt nok købt, men det skulle da ikke undre, om det ville være endnu bedre, var de også hjemmegjorte. Når jeg engang får kastet mig over det også, skal jeg berette. Hvad folk kan lide i deres burger er nok forskelligt jo, men i denne var der saltamayonaise, tomat, rødløg, icebergsalat og en smule ketchup. Uhm, det var godt. Jeg fik ingen fritter – der må være grænser 😉 Men prøv det. Det er både billigere og bedre end den nærmeste grills!

5 thoughts on “Hjemmelavet er nu bedst

  1. Søren – Jo det var ikke så dårligt med en opvartende “ånd” af mandlig karakter, og hvis jeg kunne vælge, ved jeg godt, hvem det skulle være 😉 Men sådan spiller klaveret jo ikke. Og fik jeg ham, jeg gerne gad, så opvartede jeg nu også gerne.

    Irene – Jeg synes ihvertfald, at den smagte som en rigtig herreret, og også min veninde var blevet inspireret, og skulle have hjemmegjort burger her til aften. Det med bollerne kan jeg sagtens forestille mig, du har ret i 😉

    Leif – Den var Yummie!

    Holme – Hm, nu giver du jo mig dårlig samvittighed, men det er okay! 😀 Mere slankevenlige opskrifter snarest :)>-

  2. Den ser ualmindelig lækkker ud den burger 🙂 – og det ned hjemmelavede brød skal du nu ikke sige… præsterede engang de lækreste hjemmelavede burgerboller, i grov udgave med masser af fibre… “ka du ikke købe de almindelige til os næste gang” sagde børnene… “de her er alt for sunde” 🙂

Der er lukket for kommentarer.