Hvem der bare havde….

en der elskede en SÃ… meget! Jeg synes dælme også, det er romantisk – hvad synes du?

12 thoughts on “Hvem der bare havde….

 1. Tina – Jeg synes også, det er rigtig sødt! Bare du er tilfreds med hans frieri, så er det jo det vigtigste. P.t. ville jeg været glad for et frieri sådan helt generelt…men det kræver jo ligesom en kæreste først… 😀

 2. Synes den er rigtig sød. Manden min har lige sagt at det var sådan man skulle havde lavet opstarten til frieriet. 😉 Synes nu ellers han gjorde det godt nok da han friet. :d/

 3. Anita
  Søren har også kaldt sig KIm over ved mig pga. min Søren. Nu er han vendt tilbage til Søren igen. 😉

 4. Catarina – Det er jo netop fordi, det er noget udover det sædvanlige, at det er sødt! Hvis man KUN gjorde, hvad der er nødvendigt, hvor trist bliver det så ikke?

  Leif – Tak for dit bidrag også, jeg kan se, vi er enige om den ting 😉

 5. Jeg synes det er helt fint, at vedkommende på en noget alternativ måde prøver på at fortælle Bettina, at han/hun elsker hende :)>-

 6. Jeg tilslutter mig Søren/Kim for når kærligheden er gengældt så er det slet ikke nødvendigt at hænge sådan nogle banner op.

  Og hvis den bliver gengældt, så er det da utroligt at han har haft tid til at lave sådanne banner, så skulle han da bruge den på hende. 😉

 7. Søren – Det kan da sagtens være, at Bettina gengælder – hvorfor så kynisk? Selvom hun gengælder, kan det da godt være, han har lyst til at “råbe” det ud, og gør hun ikke el. ved hun ikke, at han føler sådan, er det da stadig utrolig flot, at stå ved sine følelser. Det kan han da aldrig tabe på i mine øjne. Det kan da være, han føler sig lidt dum, hvis ikke, men det har han forhåbentlig/mentlig gjort op på forhånd!

 8. Bannerne ville være overflødige, såfremt Bettina gengældte bejlerens
  følelser. Det bekræfter, at forelskelse kan være lig med momental
  sindssyge. Det kan være farligt. Forhåbentlig går det ikke galt i dette
  tilfælde.

Der er lukket for kommentarer.