Venindehavehygge

Det var sådan en spontan ting! Vi trængte begge til lige at vende verden med hinanden, og Benedicte var i haven (Haveforening Ermelund) – hvor ellers i sådan et vejr. Jeg nåede aldrig til at vise fotos fra vores gåtur, da jeg var ude og besøge hende sidst. Som vides, har jeg haft og har stadig nogen hængepartier grundet den her finger. Det her var et af dem, som der så bliver fulgt op på idag.

Ovensiddende fotos fra idag er jeg meget glad for, det er netop den slags fotos, jeg holder så meget af. Og jo især fordi det er en god veninde. Futte er Benedictes lille skat som det ses! Nedenfor en mosaik af nogen af de fotos, der blev taget sidst. Trykker du på kollagen kommer du ind, hvor du kan se dem alle!

3 thoughts on “Venindehavehygge

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Helle K. – Hun er altså også bare sød. Jeg kan godt forstå, I gerne vil have hund. Bare tænk jer godt om, og undersøg de forskelllige racers temperament/motionsbehov grundigt. Glæder mig til at høre, hvad det ender i.

  3. Jeg er altså vild med den hund 🙂 Vi går med overvejelse om at skulle have en hund – og forventningens glæde er også stor. 🙂

Der er lukket for kommentarer.