Brumler og blogbekendtvisit

img_2633opt.jpg

Dagen har været god. En tur i stalden, der startede tidligt, og mere om det imorgen, for nu orker jeg ikke lige mere. Turen til Farasi mangler også, men hovedet er stået helt af nu, helt bortset fra, at jeg også skal i seng.

Imorgen kommer mureren, og skal lukke hullet efter, hvad der ikke var murbier, men brumlebasser, og så kommer en blogbekendt på besøg for at hjælpe med nogen forskellige ting. Det glæder jeg mig til. Hvad det materialiserer sig ud i, vil jeg fortælle mere om senere. For nu vil jeg lukke “dyret” for hovedet kan ikke mere….

11 thoughts on “Brumler og blogbekendtvisit

 1. Anita – Det bliver ikke nu, mit hoved er færdigt, og det er jo også p.g.a. det, at jeg har brug for hjælpen, som Michael er sød at give. Jeg troede, der var nogen hurtigere løsninger. Men det må tage den tid det tager. Problemet er, at jeg måske kunne få tingene til at gå op selv, men mit hoved står af længe, længe før, jeg bare får læst instrukser, og derfor har jeg hjælp behov, da jeg ellers kan have kronisk hovedpine, og det orker jeg ikke…. Men nu ser vi på det, og selvfølgelig vil jeg gerne lære selv også.

 2. Deborah – at fixe både header, baggrund og farver kommer til at tage timer. Jeg er sikker på, du selv kan klare det, hvis bare du prøver dig frem og giver dig god tid til det.

  Smid da alt hvad der hedder oplevelser fra igår og idag af hel**** til og koncentrer dig istedet om at få bloggen til at se ud, som du gerne vil ha’ det. Der går overhovedet ikke skår af nogen, fordi vi ikke lige får dit liv serveret minut for minut.

  Det plejer nu slet ikke at være svært at opdatere en wordpress-blog, hvis bare man går nøjagtigt, som der står beskrevet i den danske opskrift. Det allervigtigste er, at tage en back-up såfremt man alligevel kokser i det. Jeg stod også med én af de allerførste WP’er, da jeg skulle opdatere, og det gik helt smertefrit.

  Som en sidste ting, så er der jo et hav af themes til din blog. Det er bare at søge på dem ude på Google. Den er din ven 😉

 3. Michael – Er slet ikke i tvivl om, at det med din gode hjælp nok skal blive super igen. Lige nu er jeg også helt bombet i mit hoved, men det er mit hoveds skyld. Du har jo gjort det hele, men jeg prøver at overskue det, og så går det galt, men det kommer stille og roligt. TUSIND, TUSIND tak for du gider, det betyder virkelig meget, og jeg er fantastisk taknemlig for det! Du må også have en dejlig aften, hvor du forhåbentlig får hvilet hovedet lidt.

 4. Det skal nok blive fint igen. Det kræver bare en masse justeringer af temaet eller evt. et helt nyt? Jeg sidder i toget på vej hjem og er lidt træt i hovedet, men er selvfølgelig klar på at fortsætte hvor jeg slap når jeg er blevet lidt mere klar i hovedet igen.

 5. Jakob – Glemte Brumlerne, som er Brumbasser – jeg mangler også min “rediger kommentarknap” – sgu ikke sikker på, det opdatering kun er af det gode, eller også skal jeg bare lige have det hele på plads 🙁

 6. Jakob – Hej med dig længe siden. Dejligt at se dig her! Ja jeg elsker også lavendler! Tak for rosen til mit foto 😉 Nej det er ikke et plugin, det er opdatering af WordPress, og det sker i stadier, for jeg var på noget nær første udgave. Så bær lige over, for der går lige lidt, inden der kommer styr på det her. Der er flere omlægninger i posen, men det bliver altsammen afsløret på rette tid.

  Anita – Du er jo en erfaren kvinde udi det her, så du har ganske ret. Der opdateres i stor stil, og der er flere ting, der ikke er som ellers, hvilket du jo ved. Jeg håber, jeg kan få styr på baggrund, tekstfarve og header. Måske du kan nogen fif? Michael det søde menneske, har været her hele dagen og gjort mirakler for mig, men færdige blev han altså ikke. Men han har sødt nok tilbudt at komme igen. Tænk hvor sødt af ham!

 7. Hej Deborah,

  Brumlebasser…??? 😕 Er det Brumbasser?

  dejligt billede af den lavenderblomst… De dufter så fantastisk!

  Hygge fra den anden ende!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.