De har aldrig prøvet andet…..

img_5455opt.jpg

Som om, det gør det iorden!!! Jeg bliver SÃ… sur, når jeg hører folk bruge det som argument for, at det er okay, at heste aldrig kommer i skoven/på fold, køer aldrig kommer på græs, og grise fixeret i små bure el. hvad det kunne være. Hvis vi ser bort fra voldtægterne lyder det for mig nøjagtig lige så tumpet som hvis man påstår, at Josef Fritzl’s børn m.m. jo aldrig har prøvet andet, og det så skulle være et argument, der gør det okay. Hvis jeg siger sådan himler du, men er det andet overhovedet bedre? Jeg synes det ikke. Jeg har nævnt det her problem før i forhold til køerne, men det er altså kun blevet værre. Klik derind, der er også nævnt, hvad du kan gøre, for at hjælpe og give dit besyv med.

Se iøvrigt den rystende dom vedrørende skuldersår hos svin!

6 thoughts on “De har aldrig prøvet andet…..

  1. Jens – Jeg havde også mine to katte som indekatte i 5 år i en lilebitte lejlighed. Og jeg var meget, meget tæt på, at give dem væk, til nogen som kunne have dem ude, fordi jeg simpelthen synes det var synd. Så flyttede jeg i hus, og de kunne komme ud. Når du først har oplevet forkellen og hvor glade dine katte er, så er det set fra mit synspunkt ihvertfald ikke for kattenes skyld, at de bor i lejligehed. Selvfølgelig er katte forkellige, og dermed kan der da være katte, der trives okay. Men igen hvad er at trives? De får mad og vand og kærlighed måske ja, men de er så langt fra naturlig opførsel som vel muligt….think about it! Som jeg nævnte er min kat 15 og hun har boet som udekat også, og gad næsten ikke bevæge sig ud til sidst, og ingen som helst tvivl om, at hun stortrives her i lejligheden. Men man skal dælme tænke sig godt om, og har man muligheden så lad for Guds skyld kattene komme ud! No doubt!!

  2. Haha, det var en supergod pointe. Det skal jeg huske i fremtiden, for det er jo virkelig et argument som alle kan forstå! 😀

    Jeg har to indekatte og jeg er ikke helt sikker på at jeg er enig med jer i den diskussion. Jeg synes at det kommer an på forholdene.

  3. Catarina – Jo det er! Og var det ikke fordi min kat var gammel, så havde jeg heller ikke kat i lejlighed! Men det er en snak vi også har taget på et tidspunkt. Så vi er helt enige!

  4. Ikke for noget, men er det ikke lidt som katte som ikke kommer ud, altså indekatte.?

    Intet dyr et har fortjænt kun at opholde sig i bure, små stalde eller huse. Dyr skal kunne komme udenfor og bevæge alle ders muskler og bruge alle ders sanser. Ja det er så min mening. 😉

  5. Finn Jensen – Det er en skandale, måden vi behandler vores dyr på mange gange. Jeg bliver så utroligt ked af det. Det er levende væsener 🙁

Der er lukket for kommentarer.