Ikke flere…..

img_2631opt.jpg

kommentarer, når jeg ikke bliver svaret. Jeg gider ikke mere, og jeg er bare så træt generelt af, folk der ikke svarer på kommentarer. Når det sker stopper jeg med at skrive dem, det er helt sikkert. Jeg gør et stort nummer ud af, at svare på ALT, ligemeget hvor sent efter den “første strøm”, de kommer. Ikke sikkert det sker lige med det sammen, men der bliver svaret. Ã…benbart ikke alle, der har det sådan, og så mister de mig som kommentator, det står fast. Men det kan så også være, det er det, der er planen, hvad ved jeg. Surt opstød…. narj, bare en konstatering!

13 thoughts on “Ikke flere…..

 1. Som Anita siger kl. 21:25
  Så kunne det være sjovt med en dialog, specielt når man kan se at du er der. Jeg er ret vild med de dialoger jeg nogen gange får på min blog, hvor det går hurtigt, hvor det ligesom bliver sådan lidt ping pong.

 2. Leif – Tak for dit indput – det kan du nok have noget ret i måske. Jeg er bare så gammeldags, at jeg synes det er helt almindelig høflighed, at svare folk , hvis de da siger noget rimeligvis relevant og emnet ikke er alt for ligegyldigt. Hvis de besøger min blog får de altid et svar, og det mener jeg også er helt almindelig høflighed, men det er så ikke moderne og det må jeg vel så forholde mig til, hvor trist og træls det så er. At dem jeg skriver hos ikke besøger mig, kan jeg jo intet gøre ved.

 3. Deborah, jeg tror simpelthen at du skal sænke dit forventningsniveau en hel del, for det virker lidt som om, at du har så høje forventninger og “krav” til dine medbloggere, at du næsten ikke kan undgå at blive skuffet.

  Jeg tror ikke, at nogen undlader at kommentere eller reagerer på et indlæg eller en kommentar fra dig med vilje – slet ikke endda. Du må bare ikke forvente, at andre pesoner per automatik svarer tilbage, for det er der ikke nogen naturlov (eller for den sags skyld andre love) der siger at man skal.

  Jeg bliver da også glad, når bloggere kommenterer tilbage på min blog, hvis jeg har kommenteret på deres, men det er hverken et krav eller en forventning og dermed kan jeg kun blive positivt overrasket når det sker.

  Anyway, just my two cents, use it or lose it 😉

 4. Catarina – Lige i det tilfælde der, kunne vi da godt have fået en længere diskussion igang, hvis det var, men jeg har nok, som Anita ganske rigtig siger, kontateret at din holdning til det, var og er anderledes end min. Jeg inviterer IKKE gæster, for de skal rende og vaske op etc. og det handlede ikke om, at jeg ikke formåede at lave en frokost el. opgaverne ved det, men mere at der ikke rigtig var nogen at holde en med. Så det var ikke en fejl.

  Anita – UNDSKYLD for det var bestemt ikke meningen, at du el. andre som kommer her jævnligt skulle føle jer så ramt, og når jeg “klager” så er det fordi, det har været en tilbagevendende ting i forhold til en bestemt blog, hvor jeg føler mig i den grad “pisset på”, selvom jeg altid skriver søde og indlevende kommentarer og også “giver noget af mig” når jeg kommenterer. Selvfølgelig handler det ikke om en kommentar om vejret, og selvfølgelig kan jeg godt overleve ikke at blive svaret, hvis jeg som hovedregel bliver det på en blog. No sweat! Det her var nok bare prikken over i’et, og så er jeg ked af, hvis nogen, der ikke skulle følte sig ramt. Men jeg har droppet blogge, hvor der aldrig faldt et svar. Jeg føler, at jeg bruger mine i forvejen ikke særlig mange kræfter på at give et personligt svar (lige det der slog hovedet på sømmet), og det har jeg gjort før, og det virker som om, der gøres alt for at undgå at svare mig. Og jeg ved ikke hvorfor og jeg gider bare ikke længere, hvilket er ærgerligt når man ellers synes om bloggen. Jeg ved ikke om vedkommende læser med, for vedkommende smider så aldrig nogensinde en kommentar her til gengæld, hvilket jeg også finder noget træls.

  Therese – Det er jeg da ked af, men jeg skriver altså som jeg føler. Hvis du føler det er brokkeagtigt, så må du jo det, men det har jeg nu aldrig hørt om andre, der har udtrykt deres følelser om dette og hint. Det er vel bare, at du har svært ved at relaterer til det…. og så er det sådan. Som jeg også skrev til Anita, som kommer det også an på, hvad det er om selvfølgelig. Det her er en gammel ting, som har irriteret mig lææænge, og nu kom det så ud. Og nej jeg gider ikke skrive til vedkommende.

  Anette – Det kommer selvfølgelig også an på, om det er vejret vi taler om, og hvor ofte det er man bliver fobigået. Jeg er ked af, hvis du får mindre lyst til at kommenterer, fordi jeg udtrykker mine følelser. Det har mange andre gjort uden samme resultat, og så kan jeg jo igen undres.

 5. Måske burde jeg ikke skrive det her, men jeg har simpelthen svært ved at holde min mund…

  Nu ligger her 7 kommentarer til dig, Deborah. Jeg ved godt, du svarer på dem på et tidspunkt, men inden du gør det, så skulle der hele seks indlæg til på bloggen her inden. Jeg ved ikke hvordan andre ser det og måske er jeg bare “sippet”, men jeg blir’ altså en lille smule sær over det og føler, at vi blir’ overset.

  Jeg troede jo netop, du gerne ville have vores kommentarer og også have en debat igang (måske endda så hurtigt som muligt), men indtil videre taler vi for døve ører og det kan jeg godt mærke, jeg ikke er ret vild med.

  Det er nok petitesser, men jeg synes alligevel den burde komme med, når nu indlægget her handler om de famøse kommentarer og svar på dem…

 6. Det er godt nok heller ikke alle kommentarer jeg får svaret tilbage på, så jeg kunne også føle mig “truffet” over dit indlæg.

  Måske kan fornøjelsen og glæden ved at skrive i din blog også smuldre lidt, hvis du går for meget op i hvor mange kommentarer du modtager/får svar på.

  Bare lidt tanker herfra 🙂

 7. ….hmm….jeg vil gi Anita ret. I øvrigt synes jeg at det er ærgerligt at du skal føle at du skal gå så meget op i det med kommentarer. Det er et tilbagevendende emne her på bloggen kan jeg fornemme.

  Jeg må sige at på samme måde som du måske stopper med at kommentere rundt omkring, hvis folk ikke lige svarer dig, får jeg mindre lyst til at læse med her fordi jeg synes her blir lidt “brokke” agtigt. Forstå mig ret.

  Jeg ville som Anita foreslår, henvende mig privat til personen hvis jeg følte jeg var blevet overset med en kommentar. Generelt forventer jeg ikke at folk SKAL kommentere mig tilbage, det er jo ikke sikkert at der er så meget at kommentere på…

 8. Anita
  Du må skam gerne blande dig. 🙂

  Det var bare at Debeorah, selv synes det var lidtsmåt med frokosterne og jeg så kom med et forslag som kunne hjælpe med at få frokosterne tilbage, og hvis jeg havde fået et sådan forslag, havde jeg nok skrevet et eller andet, men der er vi jo forskellige. 😉

  Jeg afskriver bare ikke nogen fordi de ikke svare på en kommentar.

 9. Catarina – jeg burde nok blande mig helt udenom, men jeg har selvfølgelig været ovre hos dig for at læse det kommentarspor du linker til og helt ærligt, så havde jeg nok heller ikke svaret yderligere.

  Der er ikke noget spørgsmål, jeg skal tage stilling til/svare på derovre, så jeg tror bare jeg ville have konstateret, at du havde den holdning du har beskrevet derovre og lade det være dét. Der er ikke rigtigt lagt op til, at der SKAL svares tilbage, hvis du forstår, hvad jeg mener.

  Nu, hvor jeg tænker over det, så tror jeg, at jeg ser meget la-la agtigt på det der med kommentarer efterhånden, for det lader til at min holdning omkring dem og hvordan/hvornår man svarer på dem, er sådan ret afslappet. Måske kommer det med tiden 🙂

 10. Deborah, når du skriver sådan, så sidder alle vi, der læser med her, og tænker; gad vide om det er mig, der har overset en af hendes kommentarer. Det synes jeg faktisk ikke er fair.

  Det ville gøre det hele meget mere konstruktivt, hvis du skrev privat til vedkommende og spurgte pænt, om vedkommende havde overset én af dine kommentarer.

  Der er så nogle blogs, hvor der overhovedet ikke blir’ svaret på ret meget og det er noget helt andet. Der gider jeg heller ikke kommentere ret tit, for så føler jeg, at jeg holder enetale og det kan jeg ikke tro, en kommentarboks skal bruges til.

  Desuden er det jo heller ikke alle kommentarer, eller indlæg for den sags skyld, man kan svare (tilbage) på. Det er vel okay? Det synes jeg da.

 11. Det kan jo smutte at en kommentar bliver overset. Lidt lige som her hvor jeg svarede med en kommentar uden du overhovedet reflekterede over den. Det var nok bare en smutter. 🙂

Der er lukket for kommentarer.