System i rodet – nyt maskinhus!

Jeg skulle have skrevet det her indlæg imorges, men jeg nåede det ikke, og kom fra det. Der er blevet rodet hele dagen i maskinhuset, hvilket nogen har observeret 😉 Jeg er endelig blevet opdateret, meget modstræbende, og man kan ikke sådan bare lige kopierer alt over.

Da der var mange, mange ting, der skulle ordnes, så blev Michael, som har været så utrolig sød og hjælpe mig, ikke færdige idag. Men det basale virker, så må looket og de ekstra ting komme henad vejen som jeg finder ud af det/han kommer igen, og får hjulpet med det, jeg ikke selv kan klare. jeg var jo lige begyndt at blive modig med det gamle system, og nu kan jeg på alle måder begynde helt forfra, og hovedet samarbejder ikke ret godt. Slet ikke idag, hvor det er helt tosset. Så der kommer altså ikke de indlæg idag, som var planen. Der er ihvertfald meget, der mangler som jeg håber kan komme til at fungerer lige så godt igen. Så bær med mig og hav en rigtig god aften.

3 thoughts on “System i rodet – nyt maskinhus!

  1. Men det bedste er da, at du har fået RSS feedet på, så man kan se, når der kommer et nyt indlæg fra din hånd 🙂 Det har der nemlig ikke været før.

Der er lukket for kommentarer.