Bedring på flere fronter

Smilie at the WC Nu da jeg alligevel ikke kunne komme nogen steder idag, så har jeg som det ses, forsøgt mig udi at få min blog til at se ud som “før Michael” 😀 – det går sådan set okay. Jeg prøver mig frem, og så lykkes noget, og andet gør ikke. Så er det om at holde tungen lige i munden og kun rette en ting ad gangen, og så rette tilbage, hvis galt skulle gå. Dog kan jeg ikke helt finde ud af, hvornår/hvordan jeg har mistet min sidebarslinie? Nogen der ved? Og så er der den grå kant ude i siden, som jeg mener det var Catarina, der var så sød og hjælpe mig med sidst – du skrev til mig, men i min lidt dårlige tilstand idag, kan jeg ikke lige finde. Gider du skrive mig igen evt. og forklare el. noget 😉 Og så en sidste ting. Som det ses, har jeg ved stor stædighed fået headeren rettet – weee!!! Den er jeg jo så glad for, da jeg endelig formåede at lave sådan en. Men klikfunktionen til at komme til hovedsiden – pist væk forsvunden – hjælp? *S* Den installation, der ikke virkede, har jeg fået slettet, og nu kan jeg være her på den stationære igen Gudskelov! Jeg forsøger mig ikke udi noget idag, men det kan komme senere.

Jeg tilbringer ikke længere al min tid som den lille smilie og har heldigvis ikke gjort længe, men jeg har det ikke godt, og har stadig en blæsende hovedpine, så noget er galt kan jeg godt mærke, så nu vil jeg smide mig på sofaen, og så være godt tilfreds med dagens fremskridt på flere fronter.

Tak for alle søde God bedring hilsener – de luner, og hjælper så også åbenbart!

4 thoughts on “Bedring på flere fronter

  1. Jeg har faktisk kikket på det, men kan umiddelbart finde. Koden er skrevet såden skal være klikbar, men det er den jo ikke. Jeg kan ski ikke lige greje den. Jeg tænker og håber andre vil gøre det samme. 😉

Der er lukket for kommentarer.