Det står skidt til!

Og det gør det sådan helt bogstaveligt. Dels skal jeg vænne mig til det her nye maskinhus, og det går såmænd også nok med det efterhånden. Hvad værre er, at noget ved en installation på min stationære igår, har lavet rav i den, og kommer med en fejlmeddelelse i repeatfunktion, hvilket betyder, at jeg i praksis ikke kan bruge den og således heller ikke kan komme til mine fotos m.m. Det er der råd for, og ingen panik der.

Hvad endnu værre er, er en blæsende, rigtig ubehagelig hovedpine, og en mave der har sendt mig afsted til det lille hus op til rigtig mange gange her til morgen. Jeg praler ellers altid af, jeg ALDRIG får sådan noget mavehalløj, men her til morgen, der har det godt nok stået skidt til 🙁 må jeg med skam erkende. Lige nu sidder jeg og beder til, at hovedpinene vil lette ved hjælp af 2 indtagede piller, og at maven vil holde sig i ro, så jeg kan komme i stalden…., men bliver det ikke snart meget bedre, ser det sort ud!

8 thoughts on “Det står skidt til!

  1. Kære Alle – Tusind tak for jeres søde hilsener. De hjælper tydeligt… og de luner meget. Noget jeg har brug for, for jeg fryser. Så jeg må hellere få et varmt bad snart.

    Jeg har det bedre derhen, at jeg ikke sidder på WC hele tiden, og det i sig selv er jo rart nok. Derimod har jeg stadig hovedpine, mudren i maven og er sådan generelt bare sløj….Så jeg ligger her på sofaen og slapper nu, efter jeg fiflede lidt med bloggen med godt resultat…. Der mangler da stadig, men med tid kommer råd, som min mor altid sagde – hende savner jeg godt nok stadig 🙂

Der er lukket for kommentarer.