Godnathilsen

Jeg kæmper med det her nye system. Jeg synes bestemt ikke ubetinget om det, men nu er det gjort, og jeg er tvunget til det. Det jeg ikke kan forstå, er at man fjerner gode funktioner el. laver noget om, der fungerede fint. Nå, men der kan skrives tykke bøger om det jeg ikke forstår, og jeg må se henad vejen, hvor meget jeg kan få tilbage, af det jeg lige nu mangler.

Helbredet er bedre, men ikke godt. Jeg har det ærlig talt skidt! Så jeg regner med, at tage en dag mere på sofaen imorgen. Det vigtigste lige nu, er at blive frisk til lørdag, hvor der er galop, og hvor Finish starter, og søndag, hvor der formentlig er en frokost i Tivoli på bedding. Så nu vil jeg lægge mig og se Silent Witness. med Amanda Burton.

Himlen så sådan ud herude for lidt siden. Totalt og aldeles skyfri. Vejret har vist været godt idag, så meget har jeg fornemmet, selvom jeg har ligget brak. Ærgerligt – kunne godt have brugt tiden anderledes end at ligge her, men sådan skulle det så være.

Jeg vil ønske jer Godnat!