Efter arbejde


Nicholas Cordrey på Finish First og Cathrine Weilby på Sirius får en sludder med Hanne Bechmann efter endt arbejde mandag morgen


Selvfølgelig ekstra fotos af Finish og Nicholas 😉

I mandags var Finish First på banen og gå arbejde sammen med Sirius. Jeg gjorde ham klar til Nicholas, og hjalp med at sadle op og alting. De kom fint afsted. Det var først bagefter, jeg kom i tanke om, at vi da havde glemt fortøj. Men det var da gået okay uden. Men jeg vil tro,det er bedst,at have et på.

Det er nu her på lørdag han skal ud den gode Finish, og det er jo altid spændende. Så det er jo allerstørste vigtighed, at jeg snart kommer på benene. Om ikke andet til lørdag. Nedenfor ses han senere på dagen, og hvis du synes han ser godt og veltilpas ud, så er det ikke forkert!

Du kan se startlisten til lørdag her, hvor vi har flere heste til start udover Finish First og Sirius er det: Lights and Stars, Sin Cocos, Shareholder og Bedandbeauty.

1 thought on “Efter arbejde

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Lidt positivt trods alt!

Der er lukket for kommentarer.