Gylden pasta 7 points

Pasta efter eget valg
1 tsk. oliemargarine el. olie
2 dl. minimælk
2 spsk. mel
1 revet gulerod
Nogen få blade Icebergsalat
1 fed hvidløg
1 løg
1 tsk. karry
1 tsk. salvie

Pastaen sættes over og koge.
Løget svitses sammen med revet gulerod, hvidløg og krydderier. Tilsæt lidt vand og lad simre lidt under låg.
Når grønsagerne er møre tilsættes melet, og der bages op med mælken og vand. Simre til den har mistet melsmagen, og smages til med salt og peber. De sidste minutter kommes Icebergsalaten i. Serves over den varme pasta. Bon Appetit.

Dette var min aftensmad idag, inspireret fra, hvad der var i huset. Men det smagte dejligt, så nu deler jeg med jer.

2 thoughts on “Gylden pasta 7 points

  1. Leif – Tak skal du have, og nu har du med dit turbotempo, fået mig sparket grundigt bagi. Det vil jeg dælme ikke have siddende på mig, så nu skal den have en ordentlig skalle. Jeg tæller points i stor stil, og så kommer der ekstra motion, når jeg er rask igen.

Der er lukket for kommentarer.