Widget sidebar – smart el.?

Ja som det ses, så prøver jeg, at blive gode venner med det nye! Det går sådan set meget godt, for jeg har da fundet ud af, at noget af det, jeg gerne ville kunne, det kan jeg stadig. Til gengæld er jeg ikke imponeret over billedoploadingsfunktionen, som jo er ret vigtig for mig. Den gamle var for mig at se lige foreløbig bedre. Til gengæld kan jeg nu tælle ned til min fødselsdag, Derby og hvad har vi af gode ting. MEN det her Widget noget – jeg har fundet ud af, at det jeg vil have til at vises skal stå over “Widget sidebar” koden i sidebaren for at blive vist, hvilket betyder at mine Widget’s vises nederst! Og det var ikke lige meningen, f.eks. skal både mine kommentarer og tælleren op øverst på sidebaren…. gad vide, om jeg løser det.

Jeg ved at der lige nu mangler meget, men nu er hovedet stået helt af, og det var tosset i forvejen. Maven er heller ikke okay, så der er en dag mere på sofaen behov. Jeg skal altså være frisk senest lørdag!

Men kom lige med dine input til det her Widgetcirkus, som jeg jo et sted godt kan se er smart, men jeg mangler igen det forkromede overblik.

16 thoughts on “Widget sidebar – smart el.?

 1. Michael – Nej det er et plugin, og spørgsmålet er om jeg kan bruge uden widget funktionen? Måske vi skal tage det i vores næste session?

 2. Jeg kan forstå på indlægget (efter at have læst det igen), at countdown koden er en widget. Dvs. at du IKKE kan flytte den op øverst (altså før dine ikke-widgets koder). Widgets kan KUN placeres i det område som er “widget-enabled”, altså området MELLEM koderne fra mit forrige indlæg.

 3. Koderne til de forskellige “ting” som ikke er widgets, sættes ind enten før eller efter de koder jeg nævnte i min sidste kommentar.
  Vil du have count-down koden øverst, flytter du den bare op FØR if ( !function_exists(’dynamic_sidebar’)-koden.

  Ændring af farver og skrifttyper foretages i style.css filen.

 4. P.S. : Nogen der kan sige mig, hvor jeg ændre den forfærdelige blå farve på skriften til den pæne grønne, jeg havde før??? Og ændring af skrifttyper.

 5. Michael – Jeg har indtil nu ikke kunnet få noget placeret efter. Men hvordan får jeg de ting, der ikke er Widgets ind i sidebaren el. de plugins som ikke har noget med sidebaren at gøre. Bare som eksempel den der countdown funktion, som jeg gerne vil have op foroven. Jeg ved ikke, om jeg udtrykker mig klart? Det lyder umiddelbart som om, det er bedre at sætte koder ind manuelt, så man får det som man vil?

 6. Hvis du vil have “ting” placeret i sidebaren FØR eventuelle widgets, skal du sætte koden ind før

  if ( !function_exists(‘dynamic_sidebar’)

  Og hvis du vil have “ting” placeret i sidebaren EFTER eventuelle widgets skal du sætte koden ind efter

  endif

  Du kan ikke placere “ting” i sidebaren MELLEM ovenstående koder hvis du samtidig bruger widgets.

  (Håber koden går igennem denne gang…)

 7. Hvis du vil have “ting” placeret i sidebaren FØR eventuelle widgets, skal du sætte koden ind før

  Og hvis du vil have “ting” placeret i sidebaren EFTER eventuelle widgets skal du sætte koden ind efter

  Du kan ikke placere “ting” i sidebaren MELLEM ovenstående koder hvis du samtidig bruger widgets.

 8. Anita – Nej det har jeg ikke tjekket, og du har ret, det kan være noget der med det -visueleditor etc. Jeg er ikke helt med med hensyn til, hvad du mener med billedikonet, men jeg tjekker det lige senere. Tusind tak!

 9. Mht. at putte billeder ind i indlæg, så har du jo stadig den samme mulighed for at gøre det, som i den gamle WP, ved at klikke på det lille billed-ikon lige over tekstdelen til indlægget. Har du tjekket, om den står til at køre med html-editor eller om det er visuel-editor?

  Det er ikke helt uvæsentligt. Det er lettest at køre med visuel.

 10. Anita – Okay, ja så lyder det da til, at det med de der Widget er lidt ligemeget. Jeg skal bare finde ud af, hvordan jeg så får den til at vise plugins og hvilket noget kode, jeg skal putte hvor. Og så er det jo hovedet ikke helt kan klare det….hm! Det må jeg lige tale med Michael om tror jeg. Det kan være, han har overblikket. Ja det var et problem at få fotos ind i indlæg igår, men jeg fandt da ud af, at det letteste var at kopierer linket. Iøvrigt mangler der da en “kant” indtil sidebaren, der også havde en anden farve? Eller husker jeg forkert?

  Catarina – Det er jo det, jeg også vil – altså have det som jeg vil!! 😀 Men jeg har ikke hoved til at sidde og kode det hele selv, det går bare ikke, selvom jeg måske ved hårdt arbejde kunne finde ud af det…. Det løser sig! Nu har jeg forsøgt mig lidt, og det er fint nok lige foreløbig.

 11. Jeg har næsten kodet hele min sidebar manuelt, for så får jeg det som jeg vil ha’ det. 😀

 12. Deborah – jeg har fint kunnet bruge plugins uden at bruge widgets også. Man skal bare lige vænne sig til at skulle kigge sig omkring en ekstra gang, for at finde dem ude i kontrolpanelet.

  De små billeder er gravatars.

  Jeg skal lige høre, hvad problemet er, med at uploade billeder. Mener du at putte et billede i et indlæg eller..?

 13. Catarina – Her gik jeg og troede, at du lige havde totalt styr på det 😀

  Anita – Det er fungerer fint nok, men jeg mangler at finde ud af, hvordan hulen man så får placeret tingene, som man vil, hvilket skulle være fordelen. Men som jeg forstår det på dig, så kan man bruge de samme plugins uden Widget? Ja undskyld, hvis jeg spørger dumt, men altså det er ikke let….. En af grundene til at jeg ville skifte var jo netop muligheden for at “gå amok” i plugins, hvis jeg har lyst. Den lille kaffekop og Cat’s søde fjæs her, hvordan det og hvad hedder de så? Tak for jeres support 😉

 14. Jeg bruger det heller ikke, da jeg ikke umiddelbart kunne/gad at knække koden, da jeg opdaterede min WP. Det fungerer udmærket uden, men er sikkert en smart funktion, hvis man lige ved hvordan 😉

Der er lukket for kommentarer.