Jeg må hellere….

Forføje mig tidligt i seng her iaften. Hovedet er fuldstændig gået i selvsving, og maven rumler og ter sig bestemt ikke godt, uden jeg dog på nogen måde er lænket til WC’et, så er det ikke godt. Bare sådan gennemsløj. Argh, hvor er det typisk, at det skal ske, når jeg lige akkurat har flere ting på bedding. Nå, hvis jeg nu går tidligt i seng og sover godt, mon ikke, jeg så kan komme afsted imorgen – Kryds lige lapperne, for også søndag skulle jeg i Tivoli…

Sov godt derude!

5 thoughts on “Jeg må hellere….

  1. Margrethe – Det håber jeg sandelig også! Og tak for det!

    Anita – Det har du helt ret i, kan være jeg skal tage det lidt roligt imorgen – Tak skal du have, også for god bedring ønsker!

  2. Jeg kan se på dine opskrifter for de sidste par dage, at du krydrer din mad godt. Måske bryder din mave sig slet ikke om det, når den er så sart lige i øjeblikket. Bare en tanke 😉

    Endnu en gang, god bedring…

Der er lukket for kommentarer.