Kylling med pastasalat 8,5 points

Kylling med pastasalat

71 g kyllingebryst
2 spsk. creme fraiche
12 g Cäsar’s Original Dressing
Kogt pasta efter lyst
Icebergsalat
Rødløg
Agurk
Cherrytomater
Sødemiddel

Creme Fraichen røres med Cäsar’s dressingen og smages til med salt og peber og lidt sødemiddel el. sukker, men så skal det regnes med. Kyllingebrystet steges på panden i fedstof og krydderier efter smag.
Grønsagerne, pasta og dressing blandes, og serveres til den varme kylling. Bon Appetit…

P.S.: Man kan selvfølgelig bare smage creme fraichen til med krydderurter, krydderier, salt og peber og undlade Cäesar dressingen, som KOSTER!! Eller alternativt bruge en anden dressing man godt kan lide, der evt. er mindre fed. Eller bruge samme model som til Broccolisalaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.