Lidt positivt trods alt!

Morgenen har bragt mig af med den trælse blå farve på skrifttyperne! Jeg er ikke helt tilfreds, men det kommer nok. Jeg synes, jeg havde nogen andre muligheder med de skrifter og farver før, men det er nok bare mig. Det er det omvendte (noget af det) af hvad jeg gerne vil have, men …. 😀

Jeg kan godt holde det ud nu 🙂 Det er ihvertfald godt nok lige nu. Jeg har også fået lagt skygge på mit profilbillede. Nu mangler jeg så at få styr på Widget or No Widgets og hvor og noget, og få mine kategorier, links og sider tilbage, men, men det kommer lige så stille! Og måske jeg skulle lave helt om igen – nyt tema…jeg er jo ikke stokkonservativ for ingenting – det virker jo som det er, og jeg kan faktisk godt lide det 😉

Når jeg skriver trods alt, er det fordi, jeg stadig er skidtmas i mave og hoved og bestemt ikke frisk! Når udsigten til stalden, Finish og alle de søde mennesker dernede ikke kan lokke mig ud af huset, nu hvor solen endda titter frem, efter et veritabelt skybrud tidligere på morgenen, så er jeg altså sløj. ÆV!! Jeg skal til løb imorgen og så må jeg hellere blive inde idag, og så håbe og bede til bedre tider imorgen, og ham den røde – ja han er jo trods alt i gode hænder, selvom jeg helst selv vil også 🙁 Jeg har ikke tid til det her, men det gode i det er så, at jeg kan få skrevet om Derbydag og meget mere, jeg mangler el. om ikke andet komme igang og få lavet noget af det. Om ikke andet ordne fotos! Suk!

6 thoughts on “Lidt positivt trods alt!

 1. Michael – Ja det har jeg også tænkt på. Lige nu var det mere for, at få det til at se nogetledes ud som før, og få de mest nødvendige ting op. Jeg har hørt det før, det med, at det bestemt ikke er det letteste at arbejde med. Og jeg er altså lidt lost nu, for jeg havde lige sådan til nøds styr på det gamle…. Men det kommer henad vejen tænker jeg.

  Tak for god bedring ønsker, som desværre ikke hjælper meget, men nu blæser jeg det en hatfuld og prøver at tage til væddeløb, og bliver det så ved, må jeg jo have en sludder med doktoren.

  Anita – Tager det med ro i forhold til spiser idag, og har også startet en kur “Idoform” (samme princip, som Paraghurt), så nu må vi se. Det værste er hovedpine og svimmelhed og træthed 🙁

 2. Mht. tema/skabelon/theme eller hvad man nu skal kalde det, så vil jeg bare sige at jeg vil foreslå dig at starte med et helt nyt tema (evt først på et tidspunkt, når du har fået din egen test-server op at køre, så du kan teste off-line), default/classic temaerne i WordPress er bestemt ikke de nemmeste at lave om på!

  P.S. God bedring!

 3. Tusind tak allesammen. Ja jeg synes også selv, det er et af de absolutte pletskud, omend det er fra sidste år, så passer det på årstid og alting. Tak for de søde ord og tanker om god bedring. Jeg håber sandelig det hjælper til imorgen. Nu vil jeg lægge min trætte krop til hvile og så håber jeg, en god nats søvn hjælper også….

 4. Ja det er et fantastisk billede.

  Rigtig god bedring – håber du bliver frisk til i morgen.

  Knus

Der er lukket for kommentarer.