Dagens helt og dagens foto!


Dagens billede – Nicholas Cordrey på Finish First i vindercirklen

Dagens helt var dejlige Finish First – han blev 2. Han var SÃ… tæt på at vinde, at det er noget nær et mirakel, at jeg ikke faldt om med hjertekvababbelse af bare ophidselse og spænding. Pyh! Han gik rigtig godt, og gjorde alt, hvad der var ham muligt og blev slået af Pingus og Jacob Johansen lige før mål. Men skidt med det, han gik super, og vi er glade.

Når jeg så oveni, er heldig at få sådan et skud af ham og Nicholas bagefter, så kan intet slå mig af pinden. Ikke engang, at jeg faktisk ikke er frisk! Det er klart, dagens billede! Mere på et andet tidspunkt, hvis jeg orker… lige nu er jeg træt, træt, træt! Men dagen var god også selvom det regnede godt lige kort. Holdt som bestilt op til Finish’ løb – Cornelius Vanderbilt Handicap.