Ikke rigtig godt, men….


Dejlige Lois Lane på folden idag, hvor det ikke var til at mærke på hende, at hun var i Sverige og løbe igår

Heller ikke rigtig skidt…. kender du det? Jeg er ikke rigtig syg, men jeg er dælme heller ikke frisk. Svimmel og hovedpine og sådan “underlig” – dælme svært at forklare og p…. irriterende 🙁 Nå, men ihvertfald tog jeg ned til ham den røde, og det er lige før, jeg tror, han er den bedste kur. Som altid, bliver jeg så glad af den hest. Bare at kigge på ham, kan man jo kun blive glad af. Han fik vasket fusserne, og blev børstet behørigt, så han er fin til i eftermiddag. En tur på banen blev det også til, sammen med Hanne. Vi skulle ned og se lidt af vores “babyer”, som ikke er babyer mere, og så var Neptune Joly en tur på banen med Iben, el. hvordan var det lige 😉 Nej det gik fint, men han kan godt lide at bestemme farten, så Iben får lov at arbejde for føden 😀

Jeg har besluttet at tage derned, for det kunne da lige passe, at Finish gik hen og vandt, og jeg så ikke var der. Det vil jeg ikke risikerer, bortset fra, at jeg i det hele taget ville være ked af, at gå glip af en løbsdag. Det går altså, men ikke rigtig godt…. 🙁

Supertøserne er vel hjemme fra det svenske, omend resultatet ikke blev som håbet, så er det vigtigste, at de er hjemme i god behold. De var blevet voldsomt generet undervejs (ganske som Danish Welcome også blev det), noget der har givet en jockey 14 dage på jorden. Som jeg har talt om før, ca. 400 kg i fuld fart, er ikke at spøge med, og rides man ned, klemmes og skubbes, kan både heste og jockeyer komme alvorligt til skade. Heldigvis skete der ikke noget med “Louise” og Cathrine. De skal nok tage revanche. Humøret fejlede ikke spor hos Louise idag, da hun hyggede sig på folden.

Til gengæld var det en god dag for Thomas Dideriksen’s hoppe Belvedere, der fik en flot 2. plads i Bengt Bengtsson’s 70 års løb, og dermed kan sætte 18.000 kr. ind på kontoen. Det var iøvrigt også Cathrine Weilby, der sad på ryggen af Belvedere!

2 thoughts on “Ikke rigtig godt, men….

  1. Philip – Tak skal du have. Lois er sådan en skøn hest. Det med at sætte brædder op, det er bare fast arbejde, så gider du det, kommer du ikke til at kede dig 😉

  2. Det nederste billede er skide-godt, Deborah…
    Du har fået billedet af Lois Lane fra den helt rigtige vinkel.. 🙂
    P.S det øverste bredt, tættest på Lois (ikke lågen) har jeg sat op.. Hihi.. 🙂

Der er lukket for kommentarer.