Den årlige tur

Idag skal jeg i Tivoli, ganske som jeg også var sidste sommer ved samme tid.! Det er sådan en tradition, at vi tager en tur i Tivoli og spiser frokost. Før var mor selvfølgelig også med, men hende må vi så undvære nu, men traditionen har vi holdt fast i, og det synes jeg, er en god ting og hyggeligt nok. Men der er da sådan nogen ting, der er meget, meget svært i starten, men man omstiller sig jo til nye forhold, og det er man jo også nødt til at kunne, ellers ….!

Jeg indrømmer, jeg generelt svært ved det, og især noget nyt. For mig er Tivoli langt fra at være det jeg elskede, og for min skyld kunne vi langt hellere gå et andet sted, men nu er et traditionen, og det er fint nok, men jeg synes, de er i færd med at ødelægge haven og ovenikøbet rive slottet ned 🙁 Men vi skal som mange gange før i Grøften, og det er heldigvis stort set, som det altid har været. Smadderhyggeligt og god mad/service!

Ihvertfald plejer vi at have det hyggeligt, og det håber jeg også, det bliver idag. God søndag til jer derude!

8 thoughts on “Den årlige tur

  1. Kære Allesammen – Som det kan ses i indlægget om Tivolituren, så gik det fint og det var også hyggeligt. Jeg er om nogen glad for traditioner, men jeg skal gerne indrømme, at jeg er ked af udviklingen i Tivoli. Og nej jeg synes ikke de skulle have lavet Nimb om, ligesåvel som jeg heller ikke synes, det skal rive HC-Andersen-slottet ned. Men sådan har jeg det altså. Grøften var madmæssigt ikke op til standard, selvom det absolut smagte godt, så var det der visse ting, der ikke var helt så godt som sidste år, uden selvfølgelig at være grelt på nogen som helst måde. Men alt i alt en okay dag. Nu må jeg vist også hvile mig. Tak for jeres hilsener og sov godt!!! 🙂

  2. Rigtig god tur i grøften 🙂 Vi har samme tur med min familie hvert år i august, og jeg synes egentlig at det er ganske sjovt at Tivoli fra år til år 🙂

  3. Rigtig god tur i Grøften. Det skal nok blive lige så hyggeligt som det plejer, at være, selv om tingene ikke mere er som de var engang.

  4. Ha’ en god tur. Jeg synes det er fint at også Tivoli udvikler sig. De har gjort en flot stykke arbejde med NIMB, der er blevet utrolig smukt. De to tårne er smukke at se på, og uanset hvad de gør med slottet, blir det nok ikke helt tosset.

  5. Selvfølgelig bliver det godt:) Nyd det, traditionerne er slet ik så ringe endda, selv om man nogle gange kan føle de bliver lidt for trivielle. Knus

Der er lukket for kommentarer.