Tivolitur

Turen gik godt – vi fik som altid dejlig mad, omend jeg synes kvaliteten var en anelse ringere end sidste år! Og så synes jeg de er fedtede med tilbehør og deres beregning af portionerne. Bl.a. var de boller i karry ungerne fik, altså godt nok børneportioner, men de kan altså godt spise, når det er boller i karry, og der var langt fra at være nok. Så jeg tror, jeg næste år vil foreslå, vi prøver noget andet end Grøften. Betjeningen ellers var helt vildt fin, og serveringen tip, top, men de bestemmer jo heller ikke, hvad der sker i køkkenet. Måske kinesisk i Det Kinesiske Tårn – vi kan nemlig godt lide kinesisk! Den tid den glæde!

Ungerne var rundt og prøve forskelligt efter frokosten og vi andre satte os mageligt efter at vi havde gået noget rundt. Valget faldt på Det Kinesiske Tårn, som dog skæmmes i den grad, af en helvedesmaskine lige overfor. Det var det samme problem sidste år, omend endnu værre, for der sad vi tættere på den. To af os fik et glas vin, og far måtte have et stykke gammeldags lagkage, som de vistnok er berømte for. Og jeg skal love for, han fik lagkage. Sidste år røg vi andre også på den, med en mavepine af rang til følge. I år skulle jeg ikke nyde noget. Men far nød sin, og det var ham meget velondt. Svoger røg på gammeldags æblekage og min søste skulle ingenting have, så hun var billig i drift. Da vi havde siddet der til kl. 17 mente vi alle, at det måtte være hjemtid. Far og jeg var kloge af skade fra sidste år, hvor vi holdt ret så langt væk. Dennegang valgte far at betale sig fra at holde tæt på under Industriens Hus, hvilket vi begge var glade for.

Vejret var vidunderligt, så alt i alt var det en god dag. Vil du se alle fotos fra dagen idag, ligger de lige her.

1 thought on “Tivolitur

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Velkommen hjem hilsen i fuldt flor

Der er lukket for kommentarer.