Hjælp Dyrene!

img_7633opt.jpg

Ovre hos Leif så jeg “reklame” for Tinas underskriftindsamling, og har selvfølgelig været forbi. Er der noget, jeg ikke kan have, så er det ondskab mod dyr. Har du det ligesådan, så smut forbi og giv dit bidrag. Det er da en lille ting at gøre, hvis det kan hjælpe på vej til strengere straffe for den slags uhyrligheder.

4 thoughts on “Hjælp Dyrene!

 1. Irene – Tusind tak, og ja jeg har også været med i flere forskelllige ting, og er med i Kattens Værn nu!

  Philip – Hej, godt du fandt mig og TUSIND tak for ordene om både hjemmeside og resten!!! Jamen selvfølgelig skal du tages godt imod. Det betyder da så meget, og du er jo også en flink fyr, og så skal man jo også behandles ordenligt, omend jeg godt ved, det ikke altid sker.

  Bandeordene overlever jeg nok 😀 Igen tak og kig endelig forbi igen!

  Tina Thomsen – Det var så lidt, jeg håber, vi kan råbe “de døve” op!

 2. Hej Deborah,

  Tak for din støtte. Jo flere vi kæmper for samme sag, jo bedre. Jeg er sikker på, at det nok skal lykkedes os at samle tilstrækkelig med underskrifter til at vi bliver hørt.

  Tina Thomsen

 3. Jeg ved godt at det ikke har noget med din dag at gøre, men jeg vil dog gerne lige indstyde en lille bemærkning…
  -Det er en pisse god hjæmmeside, den viser virkelig mange sider af dig selv.. Top Dollar $$
  – Og så er du en skide god fotograf (jeg mener det sku)
  Og med det sagt, så synes jeg at det ville være på sin plads, at tak for at tage så godt imod mig nede i stalden.. Og så synes jeg også at det er SÃ… fedt at man/jeg bliver taget imod med “kys-hånd” hver dag, og det kan jeg kun takke du og de andre flinke piger og drenge for..

  P.S undskyld det med bandeordene, men det er fordi, jag synes at det giver en lidt mere “klar” effekt til konteksten.. 🙂

Der er lukket for kommentarer.