Hvis jeg nogensinde……

Har været den mindste smule i tvivl om, at jeg på et tidspunkt skulle have et spejlreflekskamera af proff. kaliber, så er jeg det slet, slet ikke mere, og da slet ikke efter at have set først Benedictes fotos, og siden Christina’s, som jeg først lige har set idag. Christina har jeg også mødt på Galopbanen. Hun tiltrak sig jo opmærksomhed p.g.a. kameraet 😀 – så vi er nu snart flere fotograferende tøser og også nogen guttter, som jeg nu ikke har sludret med endnu. Det er noget siden Christina fortalte mig, at jeg kunne se de her fotos, men jeg har først fået gjort idag. De var værd at vente på, kig selv!

Foreløbig må jeg slå mig til tåls, og det går da også til nogen ting okay med det jeg har…men drømme har man da lov at have, og det skal nok lykkes – ellers må jeg røve en bank el. noget 😉

5 thoughts on “Hvis jeg nogensinde……

  1. Holme – Du var røget i spam p.g.a. linkene! Nu er du her. Jeg sværger til Canon, dels fordi det er hammergodt, men også fordi jeg jo har et ikke-digitalt liggende, og muligvis kan overfører mine objektiver. Så jeg kender alt for godt fornemmelsen. Og Cannon er altså også godt 😉 Men du har ret – jeg SKAL have sådan et!!!

  2. Du SKAL bare have et SLR og det kan ikke gå stærkt nok 😀 Når man først har haft sådan et i hånden kan man ikke komme hurtigt nok ud og købe det.
    Må jeg anbefale Sony Alpha-200? Det er et dejligt kamera og et som de fleste kan betale.
    Prøv at se lidt inde på http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/. Eks. http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/02/15/Sony-Alpha-A200-Digital-SLR/p1 😉 Du vil ALDRIG fortryde de, og nej, jeg er ikke ansat af Sony 😀

    (Ja, jeg blev fanget lige med det samme :P)

Der er lukket for kommentarer.