Overskuelighedssommerpause!

Jeg kæmper med fotos stadig og jeg er ikke forsvundet, men jeg må simpelthen prøve at komme i bund med dem. Ikke for nogens andres skyld end min egen. Ganske som jeg tager dem for min egen skyld, ligeledes er det for min egen skyld, at de skal ordnes.

Ikke at der ikke er nok at sige, men det må lige vente. For ikke nok med, at jeg har fotos, der venter, så har jeg også nogen projekter herhjemme, jeg gerne vil have ordnet, så bloggen får lige en nedprioritering – sådan med det almindelige stof! Galopstoffet kommer der nok noget af, for det er jo der, jeg er bagud.

Det bedste ord for det, jeg lige kunne finde var overskriften. Så siger jeg ikke noget el. meget, meget lidt, så er det altså af ovenstående grunde. Og egentlig så er det vel fair nok, at jeg også holder lidt sommerferie…anyway, der kommer jo ting, som SKAL nævnes, bl.a. blogtræf torsdag, så helt holde “kaje” kan jeg ikke love, jeg gør 😀 Until later take care!

0