Regn i lange baner…

Det er det udenfor, og det var det også i morges, da jeg skød dahliaen. Den er et kup fra det lokale supermarked. De blev vist solgt, fordi de så en kende triste ud, men det triste, er dælme gået af den og den blomstre med de smukkeste mørkerøde changerende over i det hvide på spidsen blomster….

Nu lukker jeg dyret, for er det tændt, er det for fristende at kaste sig over fotos, blog og alting, og jeg må samle kræfter, for der er rigeligt med selskabelighed de næste dage…..det var den pause 😀

4 thoughts on “Regn i lange baner…

 1. Johanna – Idag har det godt nok været lidt skiftende, og med dryp i formiddags, der heldigvis aldrig rigtig blev til noget….

  Margrethe – Ja den er utroligt smuk. Jeg må vist få taget lidt flere fotos af den ved lejlighed, hvilket faktisk blev lige nu, hvor lyset var perfekt til det.

  Jakob – Hyggeligt at høre fra dig. Godt du ikke er helt druknet dernede i BD. Jeg kan godt forestille mig lidt om, hvordan det må være, når der sker oversvømmelser sådan et sted. Men nu er det jo også snart slut for dig der ihvertfald…

 2. Hej Deborah,

  Det er et godt skud af den Dhalia med regnvand på!

  Jeg har også fået regn her i Bangladesh; IKKE for lidt skal jeg lige love for! Dhaka er oversvømmet flere steder både pga. dårlige eller manglende kloakker og så de mængder regn som faldt.

  Hilsen herfra!
  Jakob

 3. Det er utroligt hvad lidt vand kan gøre for en trist blomst. Den er meget smuk – også i farven.

 4. Den er smuk og det samme er farven.
  Tænk ved slet ikke om det har regnet her i aften… har glemt at lytte efter. :

Der er lukket for kommentarer.