Så bur ham dog inde!

Hvor svært kan det lige være, at den 17-årige, der undtagen for Lene Espersen åbenbart, er dybt farlig selvfølgelig skal tvangsbehandles og spærres inde??

Jeg fatter ikke, hvor almindelige menneskers retssikkerhed er henne. Nu må famlien flygte og finde alternative skjulesteder p.g.a. sådan en tølper! Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Når han kan udvise sådan en adfærd, må han behandles derefter og ikke efter alder – han skal ikke gå løs!

Det samme gælder da iøvrigt i forhold til fanger, der kan flygte som vinden blæser! Hvor svært kan det være at give dem håndjern på og lænke dem til en politimand? Så løb de nok ikke så langt! Der har været flere af de tilfælde på det seneste. Jeg er så træt af sødsuppe i den retning!

0

7 thoughts on “Så bur ham dog inde!

 1. Trusru – Jeg gad godt vide, hvad du så lige vil foreslå, som du tror hjælper??? Jeg kan ikke komme på noget som helst, og vi andre skal ikke ligge under for det.

  Holme – Hey, dejligt at høre fra dig. Ja det kan ikke lige være rigtigt, sådan som det kører, el. nærmere ikke kører i mit hoved ihvertfald. Det lyder skønt med en masse billeder taget med det nye kamera 😉

 2. Hej Deborah. Jeg er naturligvis HELT enig og har tænk præcis de samme tænker som dig. Vores samfund er fuldstændigt konsekvensløst og det er ofte ofrene som straffes fremfor forbryderne.
  Anyway, ville bare sende den hilsen fra Estland. Smider en masse billeder på FaceBook fra turen når vi kommer hjem til Prag 🙂

 3. Jo, han er en tølper som du skriver.. Jeg tror bare ikke løsningen er fængsel eller psykiatrisk hospital.. Den eneste der læres i et fængsel er at blive en endnu større tølper.. På et psykiatrisk hospital er der nok heller ikke meget at hente for sådan en knægt… Vi er helt enige om at det er forkert det han har gjort..

  Dine omgivelser er ikke sikret før problemet er helt løst og det bliver det altså ikke ved at han bliver buret inde for en kort periode.

 4. Trusru – Jeg er slet ikke i tvivl om, at ha måske ikke har haft den optimale opvækst, men hvad er det???? Og skal det være en undskyldning for at terroriserer sine omgivelser. At der formentlig skulle være skredet ind for længe siden, er så det, og sikkert rigtigt. Skaden er sket, og jeg vil ikke lægge krop, omgivelser m.m. til ligesom hans stakkels familie sikkert heller ikke vil. Der er råbt hjælp for længe siden og han har været et STORT problem længe, og meget er forsøgt og intet hjælper . Nok er nok!

 5. Næh, jeg savner egentligt bare baggrund i den slags historier.. Jeg synes det er mere interessant hvorfor han har udviklet den adfærd frem for handlingerne.. Det er dybt forkert med vold, det er vi enige om.

  Det løser i øvrigt ikke problemet at han spærres inde blandt kriminelle og psykiske syge mennesker.. Der er ingen mennesker som bliver resocialiseret af at komme bag tremmer eller blive fyldt med piller på et psykiatrisk hospital.
  Bevares, han fjernes fra gaden i et års tid eller noget i den stil.. men hvad med bagefter? Det jeg tænker er at skolen, forældrene, læger og andre burde have taget hånd om problemet inde det kommer så vidt.. Jo før der gribes ind over for adfærdsmæssige problemer, jo større chance er der for at undgå kriminel adfærd.

  JP, EB, BT.. jeg tror bare det handler om at se på sagen fra flere vinkler. Man skal altid være kritisk over for medierne uanset navnet.

 6. Trusru – Jeg mener ikke, at jeg noget sted, skriver noget om, at det er uden grund. Det eneste jeg konstaterer er, at omverdenen skal beskyttes mod hans “anfald” af, hvad end det så er, der plager ham! Om han skal bures inde på et psykiatrisk hospital el. i fængsel er jeg sådan set ret ligeglad med, bare han bliver det!

  P.S. – Nu har du så noget imod det, fordi det er fra Ekstrabladet, hvor familien endda træder frem med navns nævnelse og foto, men det står også i Jyllandsposten, hvis det gør det mere “spiseligt” for dig så?

 7. Hmm, altså nu er det jo ikke uden grund at en dreng drives til de handlinger..
  Der må ligge noget der udløser den vanvittige vold.. Kilden er en tabloid avis hvis formål er at skabe overskrifter i en agurketid.
  Jeg tror historien er meget længere end det glimt man får via EB..

  Men igen, en dreng fra sunde opvækstvilkår slår ikke sin familie.. så..

Der er lukket for kommentarer.