Warmblood Lines


Klik på logoet, for at komme ind på sitet

Jeg ledte efter noget om en af Fuldblodsavlens store hingste – Saville Row, og faldt over dette site! Jeg kunne så ikke se informationerne på Saville Row, da det koster penge at blive medlem, men man kan se hvilke heste, der er repræsenteret. En super idé. Du kan følge blodlinierne ved at klikke dig videre fra hingst til hingst eller hoppe. Alle heste linker til deres respektive afstamning med fire generationer. 5578 kårede hingste & 6204 kårede følhopper.

Nu er det her så varmblod og der står, at der kun er et mindre antal fuldblod, men så vidt jeg kan se er der faktisk pænt mange. Det kunne være super, at have sådan et site kun med fuldblod. Og kunne jeg på nogen måde overskue, ville jeg selv gerne lave et sådant – måske en dag. Men indtil da, er der jo også ATG.se hvor der er mange gode oplysninger. Det her er bestemt et alternativ, omend det så koster penge.