Samvær med charmetrolde….


Ja det har jeg haft idag. Og jeg føler mig heldig hver eneste gang. Først kom Wayne og skulle masserer Lois Lane, og hvem der er mest charmerende Louise el. Wayne, det kan næsten være svært at afgøre, men de gør, hvad de kan begge to, og det lykkes nu meget godt. Som altid hyggeligt at hjæpe Wayne! Og oveni nyttigt, for vi arbejder godt sammen om hestene, og det er jo ikke uvæsentligt.

Wayne og Louise
Wayne prøver at skrive noter efter behandlingen af Louise, mens hun deltager aktivt – nysgerrig som altid – og tænk om der var noget, der kunne puttes i munden 😉

Bagefter skulle Louise og Cathrine ud sammen og hende og jeg har det også rigtig hyggeligt, samtidig med jeg enten hjælper hende el. vi bare sludre. Idag var det begge dele, og i farten fik jeg taget det her supersøde foto af hende og Louise. Så en absolut favorithest sammen med nogen af mine favoritmennesker, så kan jeg da dårligt forlange det bedre….Charmetrolde hele vejen rundt 🙂

Cathrine Weilby og Lois Lane
Louise er ekstremt sød og kælen og her får hun lige en sludder med Cat inden de skulle ud

2 thoughts on “Samvær med charmetrolde….

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Toss på pallen

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Mere massage el. noget….

Der er lukket for kommentarer.