Pink Prinsesse!


Ovenfor Cathrine og Royal Legend før de skulle ud idag

Idag var ret fredeligt både i stalden og da så ganske på banen, som virkede helt uddød bortset fra vores heste nærmest. Vejret indbød heller ikke til meget, og vi var flere, der kæmpede med gaberiet. Susie og jeg især. Jeg fordi, jeg bare har haft en hård uge, og var tidligt (kl. 7) i stalden og Susie fordi hun ikke havde sovet endnu, oven på den succesfulde tur til Norge med Superman! En anden hest var også afsted og det var Neptune Joly, der fik en flot 2. plads i sit løb.

Ovenfor ses vores lille Pink Prinsesse – Royal Legend v/Silca Legend – Royal Filly! Hun er en lille personlighed, som vi alle har synes, var helt skøn, fra det sekund hun kom. At hun så ikke rigtig lignede en galophest til en start, er jo hvad det er, og det er der så lavet om på. Hun er ikke ret stor, men alt sidder helt perfekt, og hun har hovedet til det, og det er mindst lige så afgørende. Imorgen skal hun løbe sit første løb, og vi er selvfølgelig spændte på det. Vi tror på vores prinsesse og ønsker hende held og lykke, sammen med Cat.

Vi har følgende startende heste:

Royal Legend rides af Cathrine Weilby
Escargot rides af Juan Pinto
Lady Hjort rides af Manuel Santos
Finish First rides af Nicholas Cordrey

Hele startlisten kan ses her.