Brug træktov og chefney!

Og så lige en opfordring til sidst! Kan det ikke inskærpes, at trænerne, instruerer deres trækkere i, at putte som MIMIMUM et træktov i deres heste, når de trækker rundt med dem på banens areal!!! Og endnu bedre en chefney el. en trense også. Så har man dog gjort, hvad man kan.

Igår sås en mand med en hest i staldområdet lige nedenfor højen. Den blev trukket i en grime, og KUN en grime og intet træktov. Der skal ikke meget fantasi til, at regne ud, at dyret jo slap fra ham. Han fik så fat i den igen, men nu var den jo også klog af skade, og vidste den kunne slippe fri. Kun snarrådig handling fra en af “vores” folk herfra Klampenborg, og det faktum, at der var rækværk og “Højen” og på den 3. side stalde forhindrede katastrofen med en løs hest. Altså tag dog som minimum et træktov på og gerne en chefney el. hovetøj også, og så sørg for at have erfarne folk på opgaven. Det var ham her helt tydeligt ikke!!!