Morgenfornøjelser

Er blandet andet at vågne op til sådan en morgenhimmel udenfor mit soveværelses/kontorvindue. Det her lidt ustadige vejr giver nogen fantastiske skyformationer, som giver god grobund for netop sådan et foto som ovenfor.

Jeg skulle i stalden og besluttede at køre forbi banen en tur. Det viste sig, at være en klog beslutning, der var græsgallop fra morgenen af fra Bent Olsen’s stald – de ses nedenfor. Det er Lea Olsen ved Rails, og Jacob Johansen yderst, men hestene er jeg ikke sikker på, men jeg er sikker på, at Sanni hjælper mig som vanligt 😉


Lea Olsen på Hong Kong Legend ved rails, og Jacob Johansen på Master Chef – Tak for hjælpen til Lea!!

2 thoughts on “Morgenfornøjelser

  1. Lea: Hongkong Legend. Starter i 3 års serien på Fyn. Fynslöbsdagen.
    Jacob: Master Chef. Skal til Polar Cup d. 31 i Oslo.

    De bedste hilsner og knus Lea,

Der er lukket for kommentarer.